Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

FC Nitra - ŠKF Sereď 2:1 (1:0)

Igor LehockýDátum20. 11. 2016 00:03:11TémaFutbal
63

Posledné 18.kolo futbalovej II.ligy skupiny západ si sereďania odskočili odohrať do Nitry, s ktorou domáci zápas ŠKF v Seredi po zbabranom výkone nezvládol a v 7.kole s Nitrou prehral 1:3, takže dnes bolo čo oplácať hlavne keď sereďania už dlhodobo podávali slušné výkony ktoré ich vyniesli na popredné miesta priebežnej tabuľky a naopak Nitra s nie presvedčivými výkonmi sa hýbala iba v okolí stredu tabuľky aj keď s nie veľkou bodovou stratou. Bolo preto zaujímavé, či v sobotu pod Zoborom od 15.00 hod. ŠKF zaboduje. Tesne pred začiatkom zápasu sa sychravé počasie premenilo na jemné ale husté mrholenie a toto vydržalo až do záveru stretnutia.

Pod umelým osvetlením hneď od úvodu sa stretnutie začalo a kto z divákov nesedel na štadióne od začiatku, prišiel o prvý gól v sieti hostí, pretože šokujúco bežala prvá minúta, domáci rozohrali výkop zápasu zo stredového kruhu, loptu si posunuli na ľavé krídlo, Shejbal veľmi ľahko a pohodlne prešiel vedľa autovej čiary cez hráča ŠKF za poliacou čiarou, na pravej strany obrany sa zbavil aj brániaceho Loduhu, v ľavo od šestnástky sa pozrel kde má spoluhráčov, centrom ku bližšej žrdi posadil na hlavu loptu Balajovi a nie prudká lopta zo 7m prekĺzla cez rukavice Šalku v bráne a asi v 20.sekunde domáci išli do vedenia – 1:0 a poťagól bol na svete, ale aj také platia. V 3.minute žltú kartu za faul videl domáci strelec gólu Shejbal a o minutu neskôr dostal Cherednychenko peknú dlhú loptu na pravé krídlo, potiahol ju až ku šestnástke domácich, strielaný center domáci zblokovali v strede veľkého štvorca, Steinhübel spracoval odrazenú loptu a jeho strelecký pokus z 10m zhustená obrana zblokovala a bolo po šanci. Hostia boli aktívnejší po inkasovanom góle ale nitrančania si poctivo plnili defenzívne úlohy a do plných to hosťom išlo ťažšie. V 14.minute domáci opäť zahrozili a finálnu loptu za obranu hostí do šestnástky po pravej strane prevzal Balaj ale jeho šprint s loptou v šanci bol nad jeho sily a bez kontaktu s hráčom ŠKF tesne pred zakončením na 10m akoby nevládne išiel k zemi. V 28.minute po nepriamom kope hostí do šestnástky domácich odrazenú loptu pred šestnástkou získal hosťujúci Krč a jeho pekný pokus z 20m iba tesne míňal ľavú šibenicu Kolmokovej brány. Nasledovali minuty kedy sa hra prelievala z jednej strany na druhú, ako sa povie každý chvilku ťahal pílku ale už bez vážnejších šancí, niekoľko vysokých lôpt do šestnástky domácich bolo neadresných a tým nepresných a tak domáci v podstate bez väčších problémov riešili útočné aktivity hostí. Tak ako sa zápas začal sa aj prvý polčas mohol skončiť, to keď domáci preniesli ťažisko hry ku šestnástke hostí, odvrátenú loptu zo šestnástky znovu získali v pravo pred šestnástkou hostí a nasledovala vysoká lopta pred malé vápno kde zostal úplne voľný a neobsadený Charizopulos. Keby si loptu spracoval mohol sa opýtať Šalku kam ho chce ale našťastie pre hostí jeho slabá hlavička zo 7m presne trafila Šalku v strede brány a tak si mohli sereďania vydýchnuť. Prvých 45.minút sa hral vyrovnaný zápas, na vyložené šance boli aktívnejší domáci, hostia chvíľami v hernej prevahe do plných nenašli spôsob na úspešné zakončenie a tak domáci vyhrávali zaslúžene.

V 48.minute zahrávali domáci nepriamy kop a hráči domácich a hostí  sa napáskovali do šestnástky ŠKF kde si príliš nevyberavo robil priestor Balaj a tak videl žltú. O minútu nato znovu nepriamy kop domácich letel do šestnástky hostí a zo skrumáže pred päťkou loptu spod brvna s námahou vyťahoval Šalka na roh, to bolo šťastie pre hostí. V 52.minute v ŠKF Steinhübela a Mikiniča striedali Laura a Medgyes. Bežala 54.minúta, lopta u hostí od poliacej čiary putovala cez kopačky Jackuliaka a Krča po pravom krídle, do šestnástky domácich našprintoval Loduha a na jeho vynikajúcu krížnu prudkú loptu z 13m Kolmokov zareagovať nestihol – 1:1 k pravej žrdi a to už bolo o poznanie lepšie v ofenzíve ŠKF. Lenže radosť z vyrovnávajúceho gólu hosťom dlho nevydržala, lebo v 57.minute domáci zahrávali nepriamy kop do šestnástky hostí, prvú vysokú loptu obrana ŠKF odvrátila ale na druhú loptu nikto z hráčov hostí nereagoval, za obranu hostí vyštartoval osamotený Balaj a ako vysoká lopta dopadala pred päťku osamotený Balaj ju z jednotky pravačkou poslal vedľa bezmocného Šalku – 2:1 po hrubej chybe v obrane ŠKF. Hostia to samozrejme nevzdávali ale s ubiehajúcimi minutami rástla ich nervozita a častými faulami sa pripravovali o loptu. V 66.minute sa pekne uvoľnil pred šestnástkou hostí domáci Fábry, vnikol za obranu ŠKF po pravej strane ale z vnútra šestnástky sám proti Šalkovi z 9m prestrelil. Z hostí Krča striedal Kováč a sereďania sa tlačili ku šestnástke domácich, opticky mali aj územnú prevahu ale opäť iba do plných a dobré vysoké lopty kapitána hostí Mečiara do šestnástky domácich spoluhráči nedokázali zúžitkovať a väčšinou hlavičky iba neškodne míňali bránu a strelecké pokusy išli mimo alebo končili zblokované na hradbe tiel. V 68.minute do výraznejšej šance z hostí Laura poslal Medgyesa pekne po zemi do šestnástky domácich, ale Medgyes z pravej strany po zemi zakončoval veľmi slabo a nepresne zo 14m do rúk Kolmokova. V 69., 75, a ešte aj v nastavenom čase striedali domáci ktorí už záver zápasu kontrolovali ďaleko od svojej brány a hostí už do ničoho nepustili, iba Cherednychenkovi hlavný  spočítal všetky nedovolené zákroky a v 77.minute mu ukázal za faul žltú.

Dnešný posledný zápas domácich aj hostí v jesennej časti ročníku 2016/2017 si prišlo pozrieť 490 platiacich divákov a do dažďa po skončení stretnutia sa rozchádzali nitrančania spokojní aj keď na konečné umiestnenie pre ŠKF Sereď nemal dnešný výsledok vplyv. Druhé miesto pre hráčov ŠKF po jesennej časti je výsledok vynikajúci, nezmenia ho ani ostatné tri zápasy ktoré sa odohrajú v nedeľu, ale podstatné je to, že horná polovica tabuľky je tak našlapaná, že Skalica si dnešnou výhrou s Martinom 3:2 mierne odskočila na 5 bodov pred druhou ŠKF Sereď, ale už medzi Sereďou a Spartakom Trnava „B“ na 7.mieste pred zajtrajším nedeľňajším zápasom je rozdiel iba 4 bodov takže posledné 4 kolá základnej časti už v jarnej časti II.ligy ktoré začínajú v marci 2017 budú ešte veľmi dôležité. Škoda dnešnej straty, zápasu medzi Nitrou a Sereďou by dnes viacej svedčala remíza ale keby neplatí a dnešný výsledok musí mrzieť, lebo boj o posledné body horných šiestich v konečnej tabuľke pre nadstavbovú časť bude ešte tuhý a možno aj nevyspytateľný. Treba veriť, že výborná práca trénerského tandemu ŠKF Süttő – Moravčík nebude zmarená a že sa v Seredi fanúšikovia v jarnej časti 2017 ale najmä v novej sezóne celoštátneho modelu II.ligy 2017/2018, budú ďalej tešiť zo zápasov druhej najvyššej súťaže. Zimná prestávka v klube ŠKF Sereď ukáže, kto z hráčov súčasného kádra zostane v Seredi, aké nové tváre sa z hráčov v klube ukážu, aké posily sa objavia už v príprave a v tréningovom procese začiatkom januára 2017 a či v posledných zápasoch Sereď potvrdí svoju dobrú fazónu aj do nadstavbovej jarnej časti, kedy súpermi v systéme doma a vonku budú kluby hornej šestky skupiny východ v 12.tich majstrovských zápasoch o postup do najvyššej domácej súťaže.

Zostavy -  domáci: D.Kolmokov -  R.Križan, F.Balaj, R.Kotrík, M.Šimonič(K), A.Ivančík, A.Fábry(69.M.Oravec), J.Shejbal(75.R.Valenta), M.Kuník, M.Charizopulos(91.O.Vencl)

               - hostia: M.Šalka -  J.Krč(66.A.Kováč), M.Mečiar(K), T.Mikinič(52.S.Medgyes), Ch. Steinhübel(52.Ľ.Laura), I.Cherednychenko, M.Loduha, A.Kmeť, D.Ventura, M.Jackuliak, T.D.Ba

ŽK: 3. J.Shejbal, 48. F.Balaj – 77. I.Cherednychenko

Góly: 1.,57. F.Balaj – 54. M.Loduha

Strely     na bránu – 5 – 2

          mimo bránu – 8 – 6

          zblokované – 1 – 3

Rohy – 5 – 9

Fauly – 11 – 19

Ofsajdy – 0 – 1

Rozhodoval: Miroslav Fajčík


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign