Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

FC Nitra - ŠKF Sereď 0:2 (0:0)

Igor LehockýDátum03. 08. 2014 00:20:14TémaFutbal
63

              Hralo sa 2.kolo DOXXbet ll.ligy západ a sereďania ( v červenom ) si zápas odohrali v Nitre od 19.30 hod., väčšiu časť z toho pod umelým osvetlením. Očakával sa všeobecne zaujímavý futbal, tréner domácich Hipp bol pred týždňom odkukávať mazec Senca na štadióne ŠKF a tak sa právom dnes očakávalo, čo minuloročný corgoňligista pod jeho vedením vymyslí na dobre rozbehnutých hostí.

              Ak by niekto z domácich divákov očakával, že tréner Nitry určí taktiku ktorou zvládnu ŠKF, pomaličky s ubiehajúcimi minutami zápasu musel iba potichu hľadať odpovede na dianie na ihrisku, lebo sereďania začali svojim obvyklým spôsobom, pomalým naberaním istoty a sebadôvery prihrávkami do nohy začali na trávniku ukazovať, že domáci si veľa radosti z hry svojho klubu dnes neužijú. Nič sa proste nedá robiť, hostia s ubiehajúcimi minutami čím ďalej tým viac na trávniku dominovali, škoda iba že zopár brejkových akcií cez Adama Moronga či Róberta Scherhaufera postranný zastavoval pre údajné ofsajdy. Strelecké pokusy hostí boli spočiatku nesmelé a ani Morong, Martin Jurica či Tomáš Varhaník nemierili presne a na druhej strane prvý strelecký pokus domácich na Miroslava Hrdinu v 21.minute bol podobný malej domov. Jedine v čom domáci vynikali boli nečisté zákroky na Moronga, Varhaníka, Mateja Loduhu i Scherhaufera. Svoju hernú prevahu mohli sereďania pretaviť do gólu v 31.minute keď presný dlhý pas Petra Petráša na ľavé krídlo našiel Varhaníka ktorý obišiel aj domáceho Kováča ale z vnútra šestnástky už nezakončil - škoda. Prvú žltú uvidel Roman Tarek za faul od zadu v 34.minute ale v 36.minute sa Tomáš Varhaník vydal na skvelé sólo po ľavom krídle, zbehol do prava do šestnástky, obišiel troch domácich ktorí ho nestíhali, obhodil si aj domáceho brankára Stránského ale z uhla napálil loptu iba do vonkajšieho sita pravej šibenice - nádherný moment a chýbalo iba viac šťastia. V 37.minute do brejku utiekol Morong ale jeho lob cez vybiehajúceho Stránského bol žiaľ krátky a Varhaník prestrelil a preto sa skóre nemenilo. To už ale na ihrisku hostia diktovali priebeh hry a domáci žiaľ pôsobili iba trápne, lebo ich dlhé a vysoké lopty boli skôr smiešnymi pokusmi o presadenie a hlavička Pauknera v dobrej pozícii pred päťkou v 44.minute bola biednym výsledkom hry domácich.

              Bežala 48.minuta, neudržateľný Varhaník utiekol po ľavej strane a spätnou prihrávkou na hranicu šestnástky po zemi prihral pre Lukáša Janiča a jeho perfektný volej prudko k pravej žrdi po zemi zastavilo iba sito - 0:1. Skvelé prevedenie a prvá hromadná a oprávnená radosť hostí! V 51.minute žltú z domácich uvidel kapitán Kostoláni za faul na Scherhaufera, lebo sereďania oberali domácich o loptu už na ich polovici a nitrania nenachádzali protizbraň. V 56.minute Martin Jurica pekne vybojoval loptu, poslal ju na Scherhaufera v ľavo, ten dával do behu pre Loduhu do dobrej šance v pravo ale jeho strelu z vnútra šestnástky z 13m zastavili nohy padajúcich obrancov FC- škoda. V 58.minute žltú uvidel aj Morong, ktorý nešetril súpera ale žltá karta bola od rozhodcu prehnaná a hlúpa. V 59.minute domáci striedali Kováča, nahradil ho Kotrík a nitrančania sa snažili vysokými loptami do šestnástky ŠKF niečo doraziť ale všetky vysoké lopty s prehľadom sťahoval Hrdina. Domáci v snahe niečo vymyslieť boli častejšie na lopte a tlačili sa ku šestnástke hostí, ale ich snaha vyznievala veľmi platonicky lebo zadné rady ŠKF šlapali takmer bezchybne a rýchly prechod do útoku sereďanov domáci nezvládali. A tak v 69.minute perfektný pas Richarda Huláka za obranu hostí ukradol pred vybiehajúcim brankárom FC Adam Morong a tentokrát jeho presný lob z ľavej strany šestnástky presne spadol k pravej žrdi opustenej brány - 0:2 a na štadióne v domácom publiku zavládlo iba rozčarovanie a skepsa. Valná hromada červených už vedela že je vymaľované a hostia s veľkým prehľadom kontrolovali priebeh zbytku zápasu. Domáci stiahli Urblíka, nahradil ho Moravčík a sériu striedaní hostí od 73. po 76.minutu prerušila iba žltá karta pre domáceho Boszoráda. Za veľkého potlesku divákov zo Serede trávnik opustili postupne Adam Morong, Lukáš Janič a v závere aj Róbert Scherhaufer, nahradili ich Marek Svorada, Rastislav Bakala a Tomáš Hanzel. V 77.minute Scherhaufer iba o polkrok za obranou domácich pred päťkou nestihol odrazenú loptu a v závere zápasu hostia prenechávali iniciatívu bezradným domácim, ktorých mohol Scherhaufer ešte v 83.minute úplne uzemniť keď Varhaník poslal pas pre Juricu do šestnástky po ľavej strane a jeho center v sklze Scherhaufer pred päťkou poslal nad bránu. Snaženie domácich v ostatných minutách nič neprinieslo, hostia ich proste do ničoho nepustili, Hrdina nemal vážnejší zákrok a všetko neškodné čo išlo na bránu skončilo v jeho náručí.

               Hlásateľ na štadióne ohlásil 943 prítomných divákov a teda asi vyše tisíc priaznivcov futbalu v Nitre vytvorilo veľmi dobrú, miestami až búrlivú futbalovú atmosféru, lebo fankluby FC Nitra a ŠKF Sereď to dnes rozbalili v celej futbalovej paráde počas 90 minút. Nutné je dodať, že zhruba dvestovka a možno aj viac fanúšikov zo Serede na hlavnej tribúne mohutne konkurovala domácemu fanklubu počas celého zápasu a prihrávkové olé druhého polčasu počas ukážkového záveru sereďanov proste nemalo chybu, čo iba znásobovalo bezradnosť domácich hráčov. Taká bola pravda a mohutný potlesk po záverečnom hvizde rozhodcu si hráči ŠKF vychutnali pred hlavnou tribúnou i pred svojim fanklubom spoločne s nadšeným trénerom hostí. Neexistuje lepšia pozvánka čo i len na domáce zápasy ŠKF Sereď, ako vynikajúci a disciplinovaný výkon futbalistov, ktorý oberá súperov o ambície byť aspoň čiastočne vyrovnaným súperom ŠKF Sereď! A to je zatiaľ veľmi príjemné a radostné konštatovanie.

Zostavy - domáci : R.Stránský - M.Kolmokov, M.Boszorád, M.Kostoláni(K), M.Paukner, J.Urblík(69.F.Moravčík), Š.Šmehýl, V.Kráľ, M.Dubeň(83.P.Grman), H.Kováč(59.R.Kotrík), I.Kotora

              -  hostia  : M.Hrdina - K.Vaško(K), R.Scherhaufer(90.T.Hanzel), R.Tarek, T.Varhaník, M.Loduha, R.Hulák, A.Morong(73.M.Svorada), M.Jurica, P.Petráš, L.Janič(76.R.Bakala)

ŽK: 51.M.Kostoláni, 73. M.Boszorád - 34.R.Tarek, 58.A.Morong

Góly : 48.L.Janič, 69.A.Morong

Rozhodoval: Patrik Hrčka


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci
Registrovaný Štefan Hubinák Štefan Hubinák | 03-08-2014 11:55:13
Chlapci a pán tréner, na to je len jediný výraz - nádhera. Len tak ďalej.
Registrovaný vladimir holecek vladimir holecek | 03-08-2014 06:25:25
Nadherny zapas velke podakovanie hracom a samozrejme trenerovy

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign