Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

FC Lokomotíva Košice - ŠKF Sereď 2:1 (1:0)

Igor LehockýDátum18. 04. 2016 14:57:39TémaFutbal
63

                Hralo sa 3.kolo nadstavby DOXXbet ligy a včera 17.4.2016 v skorých ranných hodinách seredania vyrazili za „humná“, do „neďalekých“ Košíc kde na nich čakal ďalší súper skupiny Východ, FC Lokomotíva Košice. Keďže Lokomotíva asi nemá v „hlavnom meste“ východného Slovenska svoj športový stánok, domáce zápasy hrá na dedinskom štadióne v Družstevnej pri Hornáde pár kilometrov pred Košicami. Bolo šťastím, že náš autobus po odbočení z hlavnej cesty na Košice, na vedľajšiu cestu vedúcu do Družstevnej pri Hornáde, nestretol v protismere nákladné vozidlo alebo iný autobus, lebo vzájomne sa vyhnúť by bol celkom vážny problém. O 16.00 hod. sa potom začal zápas so  súperom ktorý mal na svojom konte 38 bodov proti Seredi ktorá má bodov 28.

               Prvé minúty patrili ŠKF a možno zaskočený domáci súper mal loptu na svojich kopačkách iba veľmi sporadicky a ďaleko od brány ŠKF. Veľmi dobre v ŠKF fungovala najmä spolupráca Lauru na pravom krídle a Loduhu na pravej strane obrany ktorý hral tento post namiesto Mečiara, ktorý sa hýbal na ľavej strane ofenzívy ŠKF. Vo 4.minúte si Loduha a Laura pekne narazili loptu okolo troch hráčov FC a Laura celkom ľahko ušiel po pravom krídle až do šestnástky domácich ale jeho prudký center do vnútra šestnástky nikoho zo spoluhráčov nenašiel, škoda nedotiahnutej peknej akcie. V 8.minute prvý strelecký pokus na bránu FC poslal Elvis z 18m nad, o minútu neskôr z 20m z ľavej strany brvno tesne míňal strelecký pokus Kotoru a v 12.minute ešte z vnútra šestnástky slabo vystrelil do rúk Maceja v bráne FC Mečiar. V 18.minute prvý krát zahrozili aj domáci keď na ľavom krídle pred šestnástkou pri pokuse o strelu Šuľák slabo a po zemi trafil loptu ktorú ale za obranou ešte došprintoval Chmela z prava a v zlej pozícii dorážal loptu z 8m vedľa ľavej žrde. V 27.minute prvú žltú videl z domácich Šuľák po tom, ako si pádom v šestnástke domácich pýtal faul Laura za čo ho Šuľák fyzicky kontaktoval v čase prerušenej hry pred zahrávaním rohového kopu hostí. Žiaľ prišla 29.minuta, Šálka v bráne ŠKF chystal odkop z malého vápna po prerušenej hre a bezprostredne po výkope okolo poliacej čiary išiel k zemi domáci Horváth po kontakte s Elvisom, hlavný k miestu incidentu hneď nabehol a Elvis videl inak veľmi prísnu červenú kartu, keď údery lakťami oplácal šľapnutím na nohu Horvátha ktorý hneď vedel čo má robiť a išiel k zemi. Tento moment pochopiteľne poznamenal ďalší priebeh vyrovnaného stretnutia, v ktorom sa hostia javili lepšie ako domáci. V 36.minute si domáci hodili stredom pola krátku loptu za obranu hostí ktorú si vypýtal šprintom Človečko a sám proti Šálkovi ho z 13m obstrelil po zemi k pravej žrdi – 1:0. To, o čo sa v podstate domáci pokúšali celý prvý polčas im nakoniec vyšlo, keď pred tým asi 4 krát podobne končili v ofsajde. Nekonala sa ale žiadna prevaha domácich aj keď vylúčenie Elvisa domácich upokojilo, do konca prvého polčasu sa hrala vyrovnaná partia už bez vážnejších momentov, lebo obrana ŠKF odvádzala veľmi dobrú prácu. Škoda nedotiahnutých sľubných akcií hostí v úvodných 20.minutách, ale centre zo strán do šestnástky domácich skoro nikdy nenachádzali spoluhráča.

                 V 48.minute hlavička veľmi dobre hrajúceho Pelleta z 8m išla nad a tak v 53.minute zahrozili aj domáci, na dlhú loptu z ľavej strany do prava za obranu hostí si nabehol Cmarko ktorý ale z vnútra šestnástky nedokázal prekonať Šálku a podobne dopadol aj strelecký pokus Kinského v 55.minute zo 14m, po čom domáci vystriedali Harvilu za Koleka a hostia Jankta za Kormana. V 57.minute prišiel ďalší nepríjemný moment pre hostí, keď po zákroku na kapitána hostí Bartoša za poliacou čiarou tohto museli z ihriska vyniesť na nosítkach a v 59.minute ho nahradil Bosý. Hral sa naďalej vyrovnaný zápas, boli momenty keď sa domáci v presile bránili, hralo sa rovnako na obidve strany. V 67.minute po akcii domácich po pravom krídle pri stredovej osi z 18m zakončoval domáci kapitán Hloušek a zle trafená lopta doplachtila na brvno a za bránu, za to na druhej strane strelecký pokus v 69.minute z prava vystrašil nie len brankára FC, lebo ľavačka Loduhu z 24m krížom šestnástky iba tesne míňala ľavú žrď, škoda. V 70.minute žltú za faul na Hloušeka videl z ŠKF Korman a v 72.minute hostia pomohli domácim zvýšiť vedenie keď po dlhej lopte po ľavom krídle Človečko vnikol s loptou až ku päťke bránkovej čiary a jeho prudký center do prava sa od Kotoru pred ľavou žrďou z 3m dostal za chrbát Šálku – 2:0 a zdalo sa, že hostia už nebudú mať chuť a sily niečo s výsledkom urobiť. V 75.minute Mečiara v ŠKF vystriedal Boženík a v 77.minute Bosý pekne vysunul stredom pola nabiehajúceho Lauru ale ten si loptu na hranici šestnástky nespracoval, škoda lebo by dokázal ujsť obrancovi. V 78. a 81.minute striedali aj domáci a v 82.minute žltú za faul na Lauru videl domáci Hejnus. Keď sa už zdalo že o výsledku je rozhodnuté v 86.minute zahrávali sereďania roh z pravej strany, po rozohraní hlavný pískal faul v šestnástke, v skrumáži na malom vápne ostal na trávniku Bosý, hlavný rozhodca dobehol k miestu priestupku a zároveň hneď ukazoval k prekvapeniu asi každého na pokutový bod, bez kariet...Loptu si ihneď uchmatol Pellet, postavil na značku, s prehľadom v 87.minute upravil na 2:1 a loptu domácim dobehol položiť k pokračovaniu hry na stredový bod poliacej čiary. Niekoľkými vysokými loptami do šestnástky domácich sa ešte v závere snažili sereďania mať šťastie v koncovke ale mohli aj fasovať tretí gól, lebo v 90.minute domáci opäť poslali dlhý pas z ľavej strany na pravé krídlo za obranu hostí ale Šálka vynikajúco druhý krát vychytal zakončenie tentokrát Kinského z 12m a tak zostal výsledok už nezmenený.

Podľa môjho odhadu na hlavnej tribúne mohlo byť okolo 400 divákov aj keď bolo ohlásených 300 platiacich divákov, ktorí potleskom poďakovali hráčom FC za domáce víťazstvo. Nepíše sa to dobre, ale v dnešnom zápase vylúčenie Elvisa poškodilo stretnutie, v ktorom sereďania ani náhodou neboli na tom herne horšie, o to viac musí mrzieť takáto prehra. Domáca Lokomotíva permanentne v ofenzíve pokúšala šťastenu jednoduchým ale zároveň aj pekným a veľmi účinným spôsobom byť úspešným v koncovke presnými loptami za obranu súpera, ktoré si pýtali hráči FC aktívnym pohybom a šprintom za obranu, 9 krát si pri tom neustrážili ofsajd, 2 krát hostí zachraňoval svojimi zákrokmi vynikajúci Šálka, 1 krát im zámer vyšiel na jednotku aj so zakončením a 1 krát aj s prispením a smolou hráča ŠKF. Pravidlo pravdepodobnosti úspechu sa proste oklamať nedá nikdy, čím častejšie sa pokúšam o prekonanie brankára hlavou alebo strelecky z výhodnej pozície, tým vyššia pravdepodobnosť úspechu je takmer vždy zaručená, s výnimkou dňa „blbec“, kedy to tam proste nepadne ani z 2m do prázdnej. Hráči ŠKF v posledných 7.kolách strelili iba 6 gólov ( z toho na FK Pohroní 2:3 penalta a jeden vlastný) a ďalej sa rozpisovať nie je nutné. Chýba typický zakončovateľ-strelec, alebo herne to, čoho by nám mohla Lokomotíva za plné priehrštie požičiavať. Zranenie Bartoša podľa informácií z kabíny ŠKF nemá dobrú prognózu, ak sa potvrdí údajná zlomenina tenšej kosti predkolenia – ihlice, znamenalo by to koniec sezóny pre Bartoša a to by vôbec nebolo dobré. Pohľad na priebežnú tabuľku TOP 12 hovorí jasnou rečou, horných 6 – všetky mužstvá skupiny Východ, spodných 6 – mužstvá skupiny Západ DOXXbet ligy.

 

Zostavy - domáci: P.Macej- M.Cmarko, L.Horváth, Ľ.Korijkov, P.Šuľák(78.M.Hejnus), Š.Harvila, R.Chmelo, R.Človečko(91.D.Šipoš), M.Hloušek(K)(81.M.Jass), J.Kinský, A.Leško

               - hostia: M.Šálka- I.Kotora, M.Mečiar(75.A.Boženík), R.Bartoš(K)(59.D.Bosý), Elvis M.S., N.Jankto(55.D.Korman), Ľ.Laura, G.R.Pellet, M.Loduha, J.Štajer, T.D.Ba

Góly: 36. R.Človečko – 72. I.Kotora vl., 87.G.R.Pellet 11m

ŽK: 27. P.Šuľák, 82. M.Hejnus – 70. D.Korman

ČK: 29. Elvis M.S. ŠKF

Strely      na bránu – 5 – 2

           mimo bránu – 3 – 4

           zblokované – 0 – 3

Rohy -  8 – 7

Fauly – 13 – 9

Ofsajdy – 9 – 3

Rozhodoval : Adam Somoláni   


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign