Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

FC Lokomotíva Košice - ŠKF Sereď 2:1 (0:0)

Igor LehockýDátum22. 04. 2017 14:58:38TémaFutbal
63

V piatok, 21.4.2017 dvomi zápasmi od 16.30 hod. pokračovala 2.futbalová liga o postup do najvyššej súťaže, skvelé Pohronie porazilo doma Liptovský Mikuláš 2:0 a sériou výborných výkonov sa vyhuplo už do hornej polovici priebežnej tabuľky napriek tomu že postup do nadstavby si vybojovalo v hodine dvanástej, Sereď cestovala do dedinky Družstevná pri Hornáde kde má svoj tábor FC Lokomotíva Košice, ŠKF zase po výbornej jeseni 2016 postúpila do Top 12 mužstiev z druhej priečky za Skalicou ale po 3 kolách jarnej časti nabrala v priebežnej tabuľke opačný kurz ako Pohronie. V studenom počasí aj napriek slnku pred zápasom, pri teplote okolo 8 st. Celzia sa očakával zápas dvoch bodovo blízkych mužstiev, Lokomotívy s 37. a ŠKF s 35. bodmi a opäť to malo nádych kto z koho.

Prvé minúty patrili domácim v modrých dresoch, mali častejšie loptu na svojich kopačkách, viac sa hralo na polovici zatiahnutých hostí ale ťažkopádna snaha domácich nemala čím prekvapiť hostí, presne ako neškodný strelecký pokus domáceho Jana z 19m v 2.minute. Už v 6.minute žltú z domácich videl Horváth ktorý odzadu zastavoval únik Venturu stredom pola na polovici domácich. V 11.minute dlhá lopta z nepriameho kopu po faule letela do šestnástky hostí, hlavička domácich z 10m ľahko míňala bránu ŠKF a o minútu neskôr Koníček v bráne hostí na roh vyrážal pokus Jana z 13m po akcii domácich z ľavej strany. Prvý strelecký pozdrav na bránu domácich v 16.minute vyskúšal z ľavého krídla z 25m kapitán hostí Mečiar ale vysoko nad. V 22.minute Ventura v rýchlej kontre pekne vysunul po ľavom krídle Mečiara, jeho center pri zadnej žrdi našiel Pauknera ale ten z uhla v dobrom zakončení nepretlačil loptu cez Brédu v bráne FC pri ľavej žrdi a nasledovala séria 3 rohových kopov hostí. V 26.minute priamy kop domácich z 24m Koníček od ľavej žrde vyrážal na roh, po rohovom kope domácich už v 27.minute loptu stiahol Koníček, okamžite ju vyhodil k poliacej čiare na Mikiniča na pravej strane, do otvorenej obrany v brejku hostí stredom pola poslal vynikajúco šprintujúceho Lauru ktorého domáci nestíhali, Laura sám proti vybiehajúcemu Brédovi zvolil z 25m lob ale prázdnu bránu v tutovke netrafil a lopta minula ľavú žrď asi o pol metra. V 33.minute domáci zahrávali nepriamy kop do šestnástky hostí a odvrátenú loptu z pravej strany domáci Harvila krížnou strelou nebezpečne poslal z 22m tesne vedľa pravej žrde. V 36.minute hlúpu žltú za faul na domáceho Jana rozhodca ťahal pre Djibyho Ba a o minútu neskôr aj pre Loduhu ktorého za autovou čiarou najskôr sotil domáci Dický ale hlavný rozhodca videl iba odplatu Loduhu. Do konca prvého polčasu sa potom už neodohralo nič dôležité, v ňom úvod patril domácim ale tí sa v ofenzíve hľadali, dlhé lopty najmä po krídlach boli ľahko čitateľné, sústredenie pre hostí v šestnástke znamenali iba štandardné situácie domácich. Hostia postupne hru zrovnali, zo zabezpečenej obrany pár krát zahrozili v brejkoch a Laura žiaľ v najväčšej šanci prvého polčasu nedokázal trafiť prázdnu bránu.

Bežala 48.minuta, domáci si potiahli akciu po ľavom krídle, do vysokého centra do šestnástky hostí vyskočil na verím v boha domáci Karaš od ktorého temena hlavy chrbtom k bráne hostí lopta z 8m dopadla k ľavej žrdi – 1:0 z ničoho, ale aj také platia. V 55.minute žltú za faul videl z ŠKF Baša, v 56.minute z hostí Lauru ktorý sa v jarnej časti iba hľadá vymenil Jackuliak a sereďania zvýšili snahu a bojovnosť po inkasovanom góle. V 57.minute Paukner poslal do šance práve Jackuliaka keď do uličky za obranu domácich po zemi pekne poslal loptu do šestnástky domácich z prava ale Jackuliak prvý dotyk s loptou nezvládol, pustil si ju ďaleko pred seba a tak vybiehajúci Bréda šancu zastavil. V 60.minute najskôr domáca sedmička na drese-Chmelo ľahký únik po pravom krídle nedokázal dotiahnuť, na druhej strane výrazná sedmička z hostí-Paukner v 62.minute si pripravil pozíciu k zakončeniu na hranici šestnástky ale z ľavačky lopta v ďalšej šanci tesne míňala brvno. V 63.minute domáci Cmarko videl žltú za faul na ofenzívneho Mečiara a v 65.minute v ŠKF Bašu do ofenzívy vystriedal Jankto, ktorý hneď v 66.minute vnikol po pravej strane do šestnástky domácich ale jeho prihrávku Paukner pred päťkou nedokázal dôrazne v skrumáži trafiť, škoda. V 72.minute Mikinič vysunul na pravej strane Jankta, ten sa aj uvoľnil pred hranicou šestnástky domácich ale z ľavačky poslal po zemi iba slabý pokus s ktorým Bréda nemal problém. Domáci striedali, Jana vymenil Gáll a v 75.minute žltú za faul na brankára videl domáci Karaš, keď zbytočne dohrával súboj v čase keď Koníček ľahký center do šestnástky hostí mal vo svojej moci. V 80.minute z domácich Harvilu vystriedal Cicman a v 82.minute sereďania skóre zrovnali. Z pravej strany rohový kop zahral Jackuliak, pred zahustenou päťkou do lopty naskočil Djiby Ba ktorý preskočil vo výskoku obrancov domácich a z jeho hlavy lopta zapadla k ľavej žrdi – 1:1. V 88.minute sereďania mohli ísť za svoju snahu do vedenia, na pravom krídle Loduha veľmi pekne vymiešal obrancu, „na bicykli“do šestnástky si ho slušne vychutnal, loptu potiahol až ku päťke a v podstate od bránkovej čiary ideálne po zemi spätnou prihrávkou nabil pre neobsadeného Pauknera ale ten do zakončenia v ďalšej tutovke vložil veľa sily, z jednotky zo 7m prestrelil a sám neveril. V 89.minute Mikiniča nahradil Bosý, domáci sa ešte dlhými a vysokými loptami do šestnástky ŠKF pokúšali niečo s výsledkom urobiť a v posledných sekundách zahrávali najprv roh z pravej strany a následne z ľavej. Loptu z ľavej strany obrana hostí odvrátila ku hranici šestnástky na pravej strane, do lopty sa oprel Dický a krížna delovka si cez zahustenú šestnástku našla smer ku ľavej žrdi a zo zakončenia z núdze bolo neuveriteľne 2:1 pre Lokomotívu v čase keď na hodinách svietila 90ka. Kompletné domáce mužstvo a celá striedačka naskákala pod tribúnou na strelca gólu a trpká prehra sereďanov bola na svete, lebo hneď po ďalších pár sekundách hlavný rozhodca zápas ukončil

Miestny hlásateľ oznámil 150 platiacich divákov, ktorí sa v zimnej výstroji, v čiapkach a niektorí zabalení v dekách tešili zo záveru zápasu, v ktorom domáci urvali všetky body pre seba a tie ich vystrelili zatiaľ na priebežne druhé miesto v tabuľke, čo sa však po dnešných sobotných zápasoch môže zmeniť. Čo dodať po takomto zápase. V štyroch kolách nadstavby v jarnej časti ŠKF žiaľ získala z 12tich iba 2 body a strelecky najlepšie mužstvo z celej 2.ligy po základnej časti skupín východ i západ sa herne trápi. Futbal je kolektívna hra ktorá sa zakladá na kvalite jednotlivcov a tá vo svojom súhrne je objektívnym podkladom k úspechu či neúspechu, to vie každý a na tlačovke po zápase v Bardejove to tréner ŠKF povedal bez obalu tak ako to je. Pri pohľade na strelcov 2 gólov v nadstavbovej časti za ŠKF nie je nutné nič dodávať, lebo keď sa za mužstvo triafajú iba obrancovia ( A.Kmeť, T.D.Ba) niečo nie je v poriadku. Herný útlm a pokles formy mužstva sa deje úplne bežne, to je vo futbale stará pravda a karty v tomto smere vždy miešajú zápasové stopky a zranenia. Je ale nutné vo výkonoch niektorých jednotlivcov čítať aj tie menej potešiteľné aspekty ktorými sú prístup a ochota v zápase odovzdávať za ŠKF Sereď všetko. Piatkové stretnutie proti FC Lokomotíva naznačilo, že tieto mená v zostave ŠKF vedia útlm zlomiť lebo včera určite nevyhral lepší ale šťastnejší tím, ale aj taký je futbal.

Fanúšikov ŠKF Sereď a priaznivcov futbalu si dovoľujem pozvať na 5.kolo nadstavbovej časti, v ktorom sa na štadióne v Seredi v nedeľu, 30.4.2017 o 16.30 hod. predstaví zatiaľ vedúce mužstvo 2.ligy  VSS Košice.

Zostavy -  domáci: M.Bréda -  Ľ.Korijkov, R.Dický, R.Chmelo, K.Karaš, P.Zajac(K), F.Pavúk, M.Cmarko, L.Horváth, Š.Harvila(80.R.Cicman), R.Jano(72.B.Gáll)

              -  hostia: L.Koníček -  M.Dubeň, M.Mečiar(K), T.Mikinič(89.D.Bosý), M.Paukner, Ľ.Laura(56.M.Jackuliak), M.Loduha, A.Kmeť, D.Ventura, T.D.Ba, D.Baša(65.N.Jankto)

ŽK: 6.L.Horváth, 63.M.Cmarko, 75.M.Karaš – 36.T.D.Ba, 37.M.Loduha, 55.D.Baša

Góly: 48.K.Karaš, 90.R.Dický – 82. T.D.Ba

Strely     na bránu – 5 – 2

          mimo bránu – 4 – 7

          zblokované – 2 – 3

Rohy – 7 – 4

Fauly – 15 – 12

Ofsajdy – 4 – 2

Rozhodoval: Martin Ďurčo 


Fotogaléria k článku:

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

63
Autor: Igor Lehocký
63
Autor: Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
›REGISTROVANÍ MENOM‹
registrovaní nickom
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign