Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Enter - naživo s Bohom na Námestí Slobody

24

Dnes sa konal ďalší zo série koncertov Seredského korza. Minulú nedeľu vystúpili ZŤP-áci, túto nedeľu ich vystriedal gospelový koncert ENTER - naživo s Bohom.

Enter je evanjelizačný projekt, ktorého náplňou je hlásenie evanjelia. Je pre ľudí, ktorí chcú osobne spoznať Boha a veriť v Neho. Pre ľudí, ktorí hľadajú priateľstvo a kresťanské spoločenstvo. Súčasťou tohto projektu je gospelový koncert a výzva k ľuďom, aby sa odvrátili od svojho sebeckého spôsobu života a prijali Ježiša Krista. Prijatím Ježiša Krista môže každý začať nový životný štýl vo viere a v radosti zo spasenia. Kresťania z Apoštolskej cirkvi chcú projekt ENTER realizovať v každej obci v okolí miest Galanta, Šaľa, Sládkovičovo a ako dnes na Námestí slobody  v Seredi.

Naživo s Bohom je oboznámiť ľudí s Bohom, ktorý nie je len ikonou, ale hlavne osobný priateľ a Spasiteľ a taktiež povzbudzovať ľudí k návratu ku kresťanským hodnotám v rodinách a v spoločnosti.

povzbudzovať ľudí k návratu ku kresťanským hodnotám v rodinách a v spoločnosti.
povzbudzovať ľudí k návratu ku kresťanským hodnotám v rodinách a v spoločnosti.

Fotogaléria k článku:

24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth

Zobraziť všetky fotografie
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth

24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth

24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth

24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth

24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth

24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth

24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth

24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth

24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth

24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth
24
Autor: Rudolf Tóth


Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Michal F. | 16-09-2013 13:54:46
Nech je Vám všetkým Boh milostivý a nech Vám odpustí Váš nerozum a dotkne sa Vašich kamenných sŕdc. To je to čo vám želám drahý, v mene Pána Ježiša Krista. Nemá zmysel sa ta vyjadrovať ku všetkému čo som sa žiaľ mohol nižšie dočítať ale som otvorený ku konverzácii s každým, kto má reálny záujem komunikovať na báze dospelého človeka a s milosti Božej nájsť spoločne odpovede na otázky, ktoré Vás očividne trápia a zanechať predpojatosť, posudzovanie, odsudzovanie a vysmievanie sa niečomu čo sami nerozumejú a naopak predkladať miľné názory ako fakt a pravdu a pritom nepoznať ich koreň a základ, no napriek tomu si nástojčivo stáť na svojom a sebecky a alibisticky sa nepozrieť na obe strany mince. Z Vašimi otázkami, postrehmi a poprípade útokmi ma prosím kontaktujte na emailovú adresu : biblickaapologetika@gmail.com
Boh Vám žehnaj pri Vašom hľadaní.
S pozdravom a žehnaním
Váš v Kristu
Michal F.
Pavol Kurbel | 21-08-2013 15:00:36
Myslím, že keby sme my veriaci naozaj žili (česť výnimkám) podľa toho, čo hlásame, neobviňovali by nás z toho, že vodu kážeme a víno pijeme. Musíme si priznať, že títo ľudia majú v mnohom pravdu.
daniel | 21-08-2013 15:00:30
Nedokážete sa ani predstaviť! A už tu prekrúcate fakty! Nikde som nenapísal,že som čítal mohamedánske bájky! Prekrúcate všetko,tak isto ako celá tá Vaša falošná viera!
pre daniel | 21-08-2013 15:00:25
Napisal si to dobre..a oznacenie svatuskarov je tiez dobre, ved to nie je ziadna vulgarna nadavka...ale asi dotycna ta chcela nejakou pocastovat ;) logicke vysvetlenie od nej ziadne, napisala ze na reba reagovat nebude, tak potom neviem naco ti venovala tolko riadkov. Nonsens...nech si kazdy veri tomu co chce a komu chce ja len na margo...Ria,ja tiez nikomu neverim iba rukam na konci mojich ramien..a dufam ze sa dostanem do pekla :) nech si tam uzivam neresti pozemskeho zivota ;) ale kedze neveri na nebicko, tak ani na peklo...ma byt iba jeden boh...ale ktory je ten pravy???alah, jezis,budha/?to su hned traja, tak ako ma byt iba jeden??? A mimochodom, tiez nemam doma, v aute, na krku ziadny kriz, jedine co mi nieco hovori je stara pohanska mytologia, ktora vychadza aspon z niecoho logickeho, ukotveneho na poznatkoch, duziti cloveka s prirodou, spravanim sa k druhym, k zvueratam, k prirode...ale aj tak na zaver hovorim, nech si kazdy veri v co chce, a ani jedna strana by nemala presviecat tu druhu o svojej pravde, nech ma kazdy tu svoju pravdu, lebo hadky len evokuju v nasilie...pekny den...d.n.
pre daniel | 21-08-2013 14:45:21
21-08-2013 10:03:57
Nepokladám sa za vzdelanca v problematike viery, poukázal som na niečo čo ste Vy poučený z čítania mohamedánskych bájok nepochopil, o čom svedčí aj Vaša reakcia, ale aj to je akoby povedal veriaci dar Boží.
daniel | 21-08-2013 14:38:15
Ja som ani nečakal že mi sem nejaký zarytý veriaci,alebo teolog napíše rozumné odpovede. Len si melú stále dokola o sile viery a duchovne a blá blá blá...
Fufik | 21-08-2013 14:30:17
Vedel som, ze na fakty sa adekvatnej odpovede nedostane. Iba stare zname blabla onicom, tvarene sa k niecomu. Presne tak, ako vstepovali svoju ideologiu do hlav ludi komunisti :)
daniel | 21-08-2013 14:16:30
Zo zásady by som si nikdy v živote nezavesil na krk krížik a ruženec už vôbec nie!!!
Ria 21.08.2013 | 21-08-2013 14:08:50
Milý Daniel! V prvom rade si vyprosujem oslovenie svätuškárka.
Napovedá to o vašej inteligencie ktorou sa tu prezentujete. Aj ja poznám výraz, ktorý by sa pre vás hodil. Ale nechajme to tak. Chcem vám len povedať, že viera nie je veda. Myslím, že aj vy niekomu veríte bez toho, že by ste sa išiel vždy presvedčiť o jeho pravde. Jednoducho mu veríte. Ale ako som zistila, že polemika na túto tému je úplne zbytočná, lebo ste si zaumienili, že aj keby vás niekto presvedčil o pravde, zo zásady budete odporovať a urážať. Preto na váš kometár nebudem reagovať. A ešte jeden postreh. Prečo vy neveriaci máte v autách povešané na spätných zrkadlách ružence, na retiazkach na krku krížiky a pod. ? Neprotirečí to vašim zásadam ?
daniel | 21-08-2013 10:29:48
Fakt nechcem rýpať do všetkých náboženstiev aby som nedopadol ako Salman Rushdie,keď pred vyše 20.rokmi napísal Satanské verše a potom sa musel ukrývať pred hnevom islamistov!

No aj islamisti,alebo ako sa nazývajú mohamedáni zakladajú svoju vieru na prorokovi Mohamedovi. Kto to vlastne bol? Okolo roku 660 to bol chovateľ prasiat a jeden z prvých konzumentov keď sa vynašlo pálenie vína na destiláty,teda opilec prvej kategorie. Vraj sa tak opil,až zaspal v prasačom výbehu a tie ho od hladu zožrali! Dodnes Islamisti odmietajú alkohol a bravčové mäso,lebo sa boja,že potomkovia tých prasiat čo zožrali Mohameda by mohli byť práve tie prasatá ktoré konzumujú! Usudok si musí urobiť každý sám!
re:Daniel | 21-08-2013 10:03:57
Daj aj nieco o korane, moslimoch a mohamedovi rad sa necham poucit, ked si taky vzdelany v problematike viery.
pre daniel | 21-08-2013 09:49:10
O pravom náboženstve diskutovať je debata v podstate o ničom, lebo podstatou každého náboženstva je viera v niečo, ktorí niektorí nazývajú Bohom, Alahom, Budhom atď.
V ostatných úvahám máte pravdu až na tú skutočnosť, že židovská viera má svoje špecifiká.
denisa n. | 21-08-2013 08:49:30
No Daniel...ty po nociach tusim studujes :) bravoooooooo..cakam tu reakciu, uz teraz sa tesim.
Fufik | 21-08-2013 08:18:09
daniel | 21-08-2013 05:42:07

Vyjadrenie skutocne k meritu veci, mate moju podporu! Som zvedavy, aka odpoved Vam bude adresovana :)
seredan | 21-08-2013 06:47:34
daniel palec hore :)
daniel | 21-08-2013 05:42:07
Drahá pani Ria! Vidím že vy ste nejaká svätuškárka a sem na SOL Vás píše viacej. Nie je v mojom záujme Vás odhovárať od Vašej viery,len ma celý život zožierajú ohľadne náboženstva nejaké otázky a nikto z Vás pobožných mi nevie na ne odpovedať ba čo viac,až tak prskajú keď sa niečo pýtam ohľadom náboženstva. Moja prvá otázka znie: Ste si istí že kresťanstvo je to pravé náboženstvo?

Lebo aj Islamisti,Hinduisti,Jehovisti a všetky ostatné náboženstvá tvrdia o sebe že oni jediní vyznávajú tú pravú vieru! Islamisti kvôli tomu aj vraždia.
A kde ten Boh vlastne býva? Že by práve teraz niekde v ďalekom vesmíre montoval dohromady ďalší svet? Mne to pripadá ako rozprávočka pre deti.
Už Seneca sa vyslovil takmer sto rokov pred naším letopočtom: "Náboženstvo sa obyčajným ľuďom javí ako pravdivé,múdrym ako falošné a vládcovia ho majú iba za užitočné" Ano,iba užitočné,lebo vládcovia už vtedy vedeli že za pomoci náboženstva môžu tých hlúpučkých poddaných zastrašovať. Najčastejšie sa používa aj dodnes veta:"Veď Pán Boh ťa potrestá!"

Aj ja neveriaci som čítal Bibliu,ale len zo záujmu,že čo na tom vy svätuškári tak obdivujete. Biblické texty upravil,teda rozhodol čo v Biblii bude a čo nie koncil v roku 15.. ,neviem presne kedy,o to tu nejde. Už na tom je zjavné že čosi tu nie je v poriadku,keď o obsahu Biblie rozhodovali zakladatelia kresťanstva. Zaradili tam len to čo sa im hodilo! A celá Biblia je od začiatku po koniec o Židoch,vraj len oni sú ten vyvolený národ!A už keď sme pri tom: veď Ježiš bol Žid toho najhrubšieho zrna! Bol to vlastne prvý veľký rasista! Sám o sebe tvrdil že je kráľ Židovský!a nie kráľ všetkého ľudstva. Aj na kríž mu napísali INRI- Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum-Ježiš Nazaretský,kráľ židovský. Tak prečo by som sa ja-nežid mal klaňať nejakému židovi,ktorý sa o nežidoch vyjadroval len o ako prašivých psoch? Nenávidel všetko čo nebolo židovské! Už vidím ako ma tu budete zatracovať,ale ja som nad týmito vecami dosť rozmýšľlal na rozdiel od Vás svätuškárov,ktorí iba slepo veríte,nič viac! Neberiem Vám to,len sa utešujte v chrámoch Božích. Ja viem,myslenie bolí-veriť je pohodlnejši

Záhadných otázok okolo náboženstva by som mal hrozne veľa ale to by už na Vás asi bolo veľa,tak rozmýšľajte!
Ria 20.08.2013 | 21-08-2013 00:01:37
Pán gulak, že celý svet je zvrátený nie je v tom, že ľudia veria Boha, že chodia do kostola, ale si myslím že v tom, že takí ľudia ako vy veľmi chcete ľudí presiedčať o neexistecii Boha. O to sa mnohí usilovali, ale bezvýsledne. Neviem, čo vás to tak trápi. Možno, že keby ste aj vy chodil do kostola, zistil by ste, že ako veľmi sa mýlite. Že ľudia chodia do kostola to akosi mnohým prekáža. Ale im neprekáža, že aj ženatí muži, alebo vydaté ženy chodia po krčmách, baroch,verejných domoch, že majú milenky /milencov/, že deti a mládež pije a droguje, že oplzlo a vulgárne rozprávajú, že sa po nociach túlajú. To je všetko v poriadku. Nad tým by ste sa mali zamyslieť, ale nie načo ľudia chodia do kostola. Načo tam chodia je len ich súkromná vec. Ak by ste mal naozaj záujem, a chceli by ste vedieť načo tam chodia, možno keď sa niekoho spýtate vám povie.
gulak | 20-08-2013 21:43:57
To,že je celý svet zvrátený-je hlavná príčina to-že ľudia sa upínajú k rôznym náboženstvách-pre mna je nepochopiteľné,že ľudia stále veria v príchod nejakého mesiáša,modlia sa k nejakej chimére-zaujímalo by ma-kvôli,čomu chodia do kostola,do chrámu cirvi,ktorá je prehnilá,úplatná-ked už veríte v boha-tak verte,že v týchto kostoloch,tam už dávno nie je(a nikdy tam ani nebol)-tak na čo tam chodíte?
Jááá | 20-08-2013 16:52:20
tento krát som sa nemohol zúčastnit, ale na budúci vikend, tam má hrať skupina, TRI BLESKY z Opaja, tak určite prídeme v hojnom počte...
daniel | 20-08-2013 10:29:57
Fufík má pravdu! Poznám veľa ľudí a všetci tí ktorí z nich sú svätuškári sú najväčší klamári! Už sa z toho doma smejeme. Howgh-dohovoril som
Peter Ekn | 20-08-2013 09:29:49
Pre Fufik z 19.08.

nepáči sa ti ohováranie a intrigy a pod. tých čo chodia do kostola, nuž a čo takto tvoje posudzovanie či až nie ohováranie keď vo svojom príspevku spomínaš jednu rodinu (podnikateľa) ktorá žije tak ako píšeš, žeby to nebolo ohováranie? A to si ani do kostola či pred kostol nemusel ísť.
matej hunady | 20-08-2013 06:37:33
Lenze preto sa na nich asi poukazuje,lebo clovek ktory klame,podvadza a podobne veci by asi nemal sedet v kostole a tvarit sa svato.z niektorych ta falos doslova srsi.poznam par jedincov,ktory by pre svoj zisk oklamali aj rodinu a potom sa ide opeknit do kostola a robia sa ze nic ss nedeje...
Ria 19.08.2013 | 19-08-2013 20:55:06
Pán Huňady, chcela som len poukázať na to, že nik nie je taký,že by sa na ňom nenašli chyby. Čo sa týka klamstva, intrig a pod., žiaľ je to fenomén tejto doby a spoločnosti, ktorý neobišiel ani ľudí, ktorí chodia do kostola. Sú to takí istí ľudia, akých stretávate na ulici. Tam neviete, ktorí chodia do kostola a ktorí nie. Táto neresť sa odvíja od hora. Za ktorých politikov by ste dali ruku do ohňa. Pred volbami vám nasľubujú čo len chcete, ale potom skutek utek. Zatiaľ ich nikto nenazval klamármi, podvodníkmi a pod. Všetko je v najväčšom poriadku. Preto som tak zareagovala, ako som zareagovala, nakoľko sa poukazuje len na ľudí, ktorí chodia do kostola. Či niekto chodí do kostola alebo nie, je to každého osobná vec. Nikoho nemôžete nútiť tam chodiť alebo zakazovať. Každý má slobodnú vôľu a sám sa rozhodne čo urobí, tak ako to on sám cíti.
matej hunady | 19-08-2013 20:06:51
Ja som nic nehovoril ze som cestny a bezuhonny.ja len hovorim ze kopa ludi v kostoloch su falosny ludia,ktory klamu,intriguju a myslia si ze ked su v kostole v prvej rade tak su najsvatejsi.pre mna je cirkev len biznis.verit mozem ajbez navstevy kostola.a to co si o mne myslia iny ma nezaujima.a ak sa vas moje slova nepravom dotkly tak pardon,mozno patrite do tej mensiny ktora to v kostole mysli uprimne
Ivan | 19-08-2013 20:00:52
nechodím do kostola nepotrebujem aby ma niekto začlenoval niekde ale ked idem do kostola popočúvam knaza hudbu a vžijem sa do toho pocitu ,ako by som bol veriaci ,...já som len nevediaci ,,,
hombre | 19-08-2013 18:46:37
Ria 15.08.2013 | 19-08-2013 18:08:18: nič iné len 3x palec hore!! Asi pán pochopí!
matej hunady | 19-08-2013 18:42:38
Verim v Boha,nie v cirkev.tod vse
Ria 15.08.2013 | 19-08-2013 18:08:18
Pán Matej Huňady, máte o sebe vysoké mienenie, o vašej čestnosti, bezúhonnosti. Osobne neviem o koho ide, ale si myslím, že vám neprislúcha posudzovať ľudí. Vaše slová sú plné jedu a nenávisti. Možno by bolo zaujimavé vypočúť si mienku iných o vás. Možno by ste bol prekvapený. Akí ľudia chodia do kostola a načo, je ich súkromná vec. Vám skladať účty nebudú. Tak isto by sa mohol vás niekto opýtať, načo chodíte na Spaktak. Posudzovať ľudí?
Matej Huňady | 19-08-2013 17:47:13
Ja tez verim,ale nepotrebujem si to dokazovat v kostole a na podobnych akciach,lebo 90% ludi co sa na takychto akciach otrca je falsonych a len si tak ocistuju svoje skazene vnutro.a ako je dole povedane,v kostole su najvacse intrigy a ohovaranie.cest vinimkam...Kopa ludi ma pozna a vie ze chodim pravidelne na Spartak.Poviem vam,tym takzvanym chuliganom a vadnalom(ako ich nazyvaju media) verim viac,ako tymto modernym svatuskarom...
pre anonym | 19-08-2013 08:39:32 | 19-08-2013 17:12:07
anonym | 19-08-2013 08:39:32 kto Vám dal právo posudzovať oné dve osoby? Ak ste bez viny, zohnite sa, vezmite kameň a hoďte do nich! Inými slovami, napíšte sem ich plné mená a svoje tiež! Ale ak nie ste bez viny, prečo sa staráte o chyby iných? Riešte si najprv svoj problém! P.S. zrejme chodíte do kostola tiež, keď tak presvedčivo tvrdíte, že sú tam každú nedeľu a hneď v prvej lavici. V tom prípade načo tam chodíte aj Vy?
Ria 15.08.2013 | 19-08-2013 14:20:11
Je smutné, že otázka viery alebo nevery stojí u nieho na chovaní niektorých ľudí, čo chodia do kostola. Tak, ako si človek nevyberie aké sa mu deti narodia, alebo akých rodičov má, tak isto si nevyberiete 100% ideálnu spoločnosť podľa vašich predstáv. Preto si myslím, že nie je celkom na mieste ľuďmi opovrhovať, lebo nevieme čo ich k takému správaniu viedlo. Priateľov si vyberáme, ale aj tí nás mnokrát sklamú. Veď nikto nás nenúti, aby sme sa niekomu poklonkovali. Môžeme si od takých ľudí zachovať odstup, popripáde sa im vyhýbať, čím si i my zachováme vnútorný pokoj. A myslím si, že to si každý z nás praje.
Fufik | 19-08-2013 11:31:23
prave slusnz veiaci.
Fufik | 19-08-2013 11:30:28
Ria 15.08.2013 | 19-08-2013 11:22:32

Ja tych ludi neposudzujem, ale odsudzujem. V tom je znacny rozdiel. Nemam pravo niekoho hodnotit podla svojich zasad, no mam pravo niekim opovrhovat ak viem, ze kona zlo a vdaka tomu ublizuje aj inej skupine ludi a tymi su prave -> slusny
Ria 15.08.2013 | 19-08-2013 11:22:32
Tieto riadky adresujem písateľom predchádzajúch kometárov k tejto téme:
Už aj vy posudzujete ľudí, ktorí chodia do kostola, že ohovárajú, že do kostola chodia preto, či ono. Vy sa od nich čím líšite týmto posudzovaním? Kto chodí do kostola je to jeho osobná vec. Dvere sú tam pre každého otvorené- aj pre vás. Myslím, že miesto tohto posudzovania iných, mali by ste sa zamyslieť nad sebou, či aj vy nepatríte medzi nich,a prisudzujete si právo súdiť iných. Nech si každý pozametá pred vlastným prahom a potom pred susedovym.
Registrovaný Denisa Némethyová Denisa Némethyová | 19-08-2013 11:03:22
Tiež sa neprikláňam k nijakej viere, poznám xyz ľudí, čo chodia do kostola, klajú, ohovárajú, vulgárne nadávajú a žijú nie zrovna kresťanským životom, avšak nikomu tú ich vieru neberiem, či je kresťaň, jehovista, babtista, evanjelista atd...žijú v našej spoločnosti, v našom okolí, ja ich tolerujem, nestarám sa či idú ráno do kostola a potom ohovárajú, akurát nemám rada zadubené hlavy, ktoré chcú silou mocou presviedčať človeka vo vieru v niečo a v niekoho..každý máme právo, rozum a svojvolné rozhodnutie či chceme veriť a v koho budeme veriť....budme však radi, že tu nemáme silne rozvinutý islam na SK, lebo ako vidíte v mnohých krajinách sa to stáva len nebezpečným. Veriť je jedna vec, ale fanaticky vyznievať druhá...
krestan | 19-08-2013 10:41:12
ono vela ludi akceptuje jezisa a jeho principy zivota. cirkev uz ludom az tak nevonia. samozrejme maju na to aj padne dovody a nie su to len predsudky.
ja ako krestan sa v prvom rade inspirujem zivotom svatych. tiez sa mi dost priecia extremne polohy viery - farari, ktori od praktickeho zivota su na mile vzdialeni, ti co to len hraju a viac sluzia mamonu ako Bohu a ludia co chodia do kostola s tym zamerom, aby si spravili len PR.
dalajlama povedal: viera a nabozenstvo je pre ludstvo dolezite. su tam zakotvene moralne hodnoty, o ktore sa moze clovek opierat kazdy den. je zase pravda, ze do kostolov a chramov chodia ludia, ktori v beznom zivote nemaju problem sikanovat, okradat a spravat s k ludom bezohladne. ale to je len globalny pohlad, na kazdom z nas je, co si pre zivot vyberie, ci to spravne, alebo nespravne. to je zivotna cesta kazdeho z nas a tarcha lobodneho vyberu, ktoreho sa nam dostalo. v poslednej miere, kazdy zodpoveda sam za seba a hadzat vsetkych do jedneho vreca, ze sa hlasi k nejakej organizacii by bolo len prejavom netolerancie a nepochopenia.
daniel | 19-08-2013 08:41:57
Fufík,trafil si to presne!
Nechcem veriacich odhovárať od ich viery,nech si veria čomu chcú,len mám na nich takú otázočku:ku komu sa to vlastne modlíte? Rozmýšľali ste vôbec niekedy nad tým?
Ja viem,myslenie bolí-veriť je pohodlnejšie...
anonym | 19-08-2013 08:39:32
mám dve kolegyne, každú nedeľu sedia v prvom rade v kostole a pritom v reále každého ohovárajú. Keď sa dostanú tie dve dokopy no zbohom. Od vlasov, pleti, postavy, oblečenia, správania, čo kto konzumuje no jednoducho ano nitka neostane na Vás suchá :)
Fufik | 19-08-2013 08:32:33
Ja nerozumiem vacsine ludi, ktory chodia v nedelu do kostola na omsu, ze naco sa tam vobec chodia otrcat a spinat rucicky. Tolko nenavisti, intrig, ohovarania a riesenie zivotov inych, ako je v nedelu pred kostolom pokope, nie je asi v tej chvili nikde inde na svete. A to nie su len moje domnienky! Velmi velku cast niektorych ludi poznam a viem, co su zac a co riesia. O tomto je viera? Nech sa nikto necuduje, ze vieru uz respektuje len malo ludi a veriacich je stale menej a menej. Poznam tolko rodin v Seredi, ktore sa tam chodia iba pretrcat a ich principy v rodine su uplne ine, podvadzaju, klamu, ublizuju svojim blizkym. Konkretne je jedna rodina, ktora sa v Seredi venuje podnikaniu (nebudem blizsie specifikovat), kazdu nedelu su vsetci nastavany v kostole a pritom su to podvodnici prvej triedy a vobec sa tym netaja pred znamymi. Toto je viera vazeny?! Nech sa nikto necuduje, ze ludia maju taky postoj, aky maju. Ja som bol veriaci, ale prave toto vsetko ma v destsve odradilo od viery!
silne neveriaci | 19-08-2013 04:18:42
Kašľať na tie vaše náboženské bludy! Boh je už dávno mrtvy! Nič netrvá večne
Registrovaný Marek Sladký Marek Sladký | 19-08-2013 03:25:47
Pisatel je odchovany za ery komunizmu a vtedy sa neucilo o Bohu nic, nieto este ake pismeno sa pise na zaciatku.
Rasto | 18-08-2013 22:28:27
Pisatel clanku by mal opravit vsetky male b v slove Boh na velke. To sa uci na zakladke ;)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign