Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Cyprus jednorazovo zdaní súkromné peniaze občanov

Miloš MajkoDátum16. 03. 2013 22:55:24TémaEkonomika
200

Cyprus/Nikozia   |   Obyvatelia  Cypru dnes na vlastnej koži pocítili, čo dokáže rozhodnutie  predstaviteľov krajiny  namierené proti vlastným občanom. Napriek tomu, že bežný občan o smerovaní krajiny, jej hospodárení či ekonomike priamo nerozhoduje, jednorazovým zdanením úspor v bankách, príde  O 6,75 % svojich úspor, tí ktorí majú v bankách 100 000 Eur, budú zdanení až  astronomickými  9,9 %.

Obyvatelia ostrovnej krajiny sa tlačia pred bankomatmi a hromadne vyberajú svoje úspory, nakoľko mnohé banky uzatvorili svoje pobočky.

Vedenie krajiny očakáva, že táto daň  do štátnej kasy prinesie  až  5,8 miliardy  Eur. Na prvý pohľad fajn, len si treba uvedomiť, že tieto peniaze namiesto u obchodníkov, podnikateľov či v službách skončia tam, kde opäť zostanú mimo kontrolu bežného občana. Manipulovať s miliardami  budú práve tí ľudia, ktorí krajinu doviedli do stavu, v akom sa nachádza.

Možno je čas zamyslieť sa nad tým, koľko ešte znesie občan, pokým si povie dosť.

Informácie  priniesli svetové spravodajské servery.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Martin Blasko Martin Blasko | 18-03-2013 19:10:21
Unia a ani euro nema.ziadnu buducnost.Uz aj politici niektorych statov.otvorene.hovoria o vystupeni z eura ajcz unie.Uz pochopili ze toto tskymto stylom ako to ide neni cesta vysnivana.Ked sme isli do unie bolo nam povedane nieco ine a nieco ine to je dnes.Nakoniec uz sa unia ani neobtazuje cez referendum sa ludi pytat,ci suhlasia.s eurovalom,tak zavaznou vecou,....jednoducho sa rozhodne.a je,....toto nema s demokraciou nic spolocne,este im Fico da zbytok pravomoci statu a potom pride to co ma prist,....Orwelovsky svet,diktatura a totalita
gulak | 18-03-2013 17:35:00
Aby bolo euro životaschopne-musí zdevaľvovať-EU ten krok stále oddaľuje a v skutočnosti na to doplatíme oveľa horšie,ako keby sa euro zdevaľvovalo hned v roku 2010
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-03-2013 17:30:06
cyprus | 18-03-2013 17:17:06 | - mala poznamka - taka drobnost, ktoru ste opomenuli...

Ochrana vkladov statom musi fungovat. Problem vsak je v tom, ze pri krachu bank by stat platil obcanom a pri jednorazovom zdaneni stak obcanov kasiruje.

V obidvoch pripadoch prichadza k presunu penazi. Len v tom druhom nezodpovednost a pazravost bankarov a chamtivych manazerov a straty zatiahnu obcania.

Nebudem uz opakovat to co som povedal o zodpovednosti kompetentnych, je to nizsie.
cyprus | 18-03-2013 17:17:06
ludia co uz ste ozaj zaspaty?
ked nezdania ludom vklady v bankach tak banky skrachuju a cypercania nedostanu ani cent.
ja keby som cypercan , radsej pridem o 10 percent vkladov ako by som mal prist o 100 percent.
taka je realita.
ziadne zdanenie = ziadna euro pomoc = krach cyperskych bank
pre:i to je riešenie | 18-03-2013 11:36:45
píšete že na Slovensku ľudia nemajú úspory,takže ich nemôžu zdaniť.
Budete veľmi nemilo prekvapený keď vláda povie že občan musí zaplatiť "daň z luxusu" a za "luxus" vyhlásia vašu nehnuteľnosť,auto,pozemok,a to všetko nadobudnuté za príjem z ktorého ste už raz odviedli daň aj odvody.Ja to nazývam ČISTÁ ZLODEJINA!!!
Martin Blasko | 18-03-2013 10:07:01
Suhlasim s Milosom,....tie pozicky idu bankam a ludia to budu musiet zaplatit tak preco im stat siaha na ich peniaze?Na vyne su banky a ten ich p......y system poziciavania penazi,to ze vidia len zisk a nic ine.Ale mate pravdu aj vy,stat si vzdy najde sposob ako ludi okradnut,akocim dat preplatit ucet za to,co nakradli.Pokial bude urok,potial budu aj taketo veci.Treba bezurocnu ekonomiku,kde nebude niekto parazitovat na poctivej praci ludi.A co je to za riesenie ked straty bank sa urovnaju tak,ze stat.zoberie pozicku nenormalnu a da to obcanom zaplatit?Banky budu nadalej fungovat ako keby sa nic nestalo,ich spatne.rozhodnutia budu splacat.ludia,banky o nic neprisli a este.budu od ludi pytat uroky a hrabat.dalej.Kam a kde to skonci?
i to je riesenie | 18-03-2013 09:15:41
Keby k takemuto prislo na SK, bolo by to vacsine ludom jedno, lebo nemaju ziadne uspory. To znameny, ze by im boli zdanene peniaze max. do vysky jednej vyplaty.
Otazka: zdanovanie alebo tzv. "menu penazi" nazyvate okradanim a vyberanie poistneho do SP alebo zdravotnictva nie je okradanie, vzhladom na dnesnu situaciu v nasom zdravotnictve???
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 18-03-2013 08:23:46
Nik nema pravo siahnut obcanovi na jeho peniaze, pokial nepochadzaju z trestnej cinnosti a su zdanene v sulade s legislativou.
Za ziadnych okolnosti a nikdy! Ani politici a ani EU. Ak Cyprus skutocne obcanom zdani ich uspory, ak k tomuto dojde kdekolvek v civilizovanom svete, zacnem chapat, preco na Slovensku NEfunguje pravo tak, ako NEfunguje.

Akokolvek odovodneny takyto krok nebude nicim inym, ako obycajnou kradezou pozvatenou zakonom a politickou volou. Bude to precedensom, ktory bude mozne opakovat kedykolvek a kdekolvek.
Sposobi to narusenie elementarnych pravidiel a zasad, co moze sposobit vaznu nedoveru v pravo ako take.

Dovolim si povedat, ze moze prist k stavu, ze bezny clovek prestane verit bankam a usporam v mene statu v ktorom zije a ze takyto krok podpori este vyraznejsie rozmahanie sa ciernej ekonomiky.
Seeker | 17-03-2013 23:13:28
Fašistická EU !!!
Martin Blasko | 17-03-2013 21:20:26
Mate pravdu Erich,....ono to kradez bola,ked pride podplateny politik a ludi presvieca ze stat je zly vlastnik,aby ich majetok ktory tu lud vybudoval doslova z nicoho predal inemu statnemu podniku za par supiek.Preto nepovazujem za kradez,ak si svoj majetok ako stat vezmeme spet.Dalej ked zabavime majetok vsetkym,ktory boli zodpovedny za rozpredanie a rozkradnutie statu.V cine ma stat spoluucast v kazdom podniku,cize tie podniky kontroluje.V EU su tiez statne podniky,dokonca aj firma Renault neviem ci este ale bola statna,zeleznice tak isto su statne,posty tiez.V UK sa zeleznice sprivatizovali a potom ich zase zobral stat,pretoze to nefungovalo,pretoze nemozete robit vsade a za kazdu cenu zisk,pretoze su urcite veci ktore sa nazyvaju sluzby a ktore musite mat.Stat ma vlastnit energeticke podniky,aby vedel hybat s cenou,ma vlastnit vsetky prirodne zdroje,nerastne bohatstvo atd.Lenze co sa stalo na slovensku?Vsetko sa doslova darovalo,ako narod nemame nic a nemame na nic vplyv.Zahranicny investory pozeraju cisto len na svoje zisky,ludia zarabaju prasivyxh 300 eur,vsetky zisky su zo slovenska vysavane za hranice,tu nic neostava,ludia nic nekupuju,pretoze nemaju nazvys,preto im Fico dvyhol dane na potraviny,lebo tie ludia kupovat musia,....vsade naokolo je dph na potraviny mala,len vo ficolande jedna z najvyssych.Ja nehovorim ze v niecom nemate pravdu Erich,ale nesuhlasim s nazorom,ze stat neni dobry vlastnik,pokial to je tak,tak nie su ani dobry politici
Erich | 17-03-2013 20:39:39
Pán Blasko uvedomte si že znárodňovanie podnikov je veľký krok späť a neverím, že si slobodne aspoň raz v mesiaci kúpite akýkoľvek výrobok od štátom vlastneného podniku. Štát ako majoritný vlastník je vysoko neefektívny a takto to nikde vo svete nefunguje, dokonca aj komunisti v Číne to už pochopili. Ak by sa znárodnili podniky, je jedno, kto bude pri moci, každý si tam pretlačí svojich nohsledov a začne sa rabovačka - veď zo štátneho krv netečie. Navyše znárodnenie predaného podniku je krádež, a verte alebo nie, SR by arbitráž prehrala - veď si počkajme, koľko nás v arbitráži bude stáť znárodnenie zdravotných poisťovní.

K tej "menovej reforme" alebo štátnemu krachu z roku 1953 - odznel tu argument, že to bolo nevyhnutné. Nebolo - bol to dôsledok tzv. znárodňovania - roľníkom ukradli polia, obchodníkom obchody, podnikateľom firmy a zrazu nebolo peňazí. A to prevzali krajinu po II. svetovej vojne v perfektnom stave (Nemecko zničené, Varšava neexistovala, Budapešť a Viedeň rozbombardovaná). A vidíte, napriek tomu sa majú Rakúšania a Nemci 4x lepšie ako my. Asi nemali tých "zlatých komunistov".
Fufík | 17-03-2013 19:28:38
Radšej keby všetky noviny prinášali informácie, čo sa deje na Islande. Možno by potom Európania zistili, ako sa to v súčastnosti robiť má :)
Martin Blasko | 17-03-2013 18:13:35
Presne tak Milos a o tom to je.Vlady su babkami v rukach financnikov a korporacii.Oni ich financuju a oni diktuju.Hrabu kde sa da.Tu politikov nezaujimaju ludia,oni sa nestaraju co bude s krajinou,ved oni maju tolko,ze keby k niecom prislo maju s coho zit.Tu je len jeden zaujem a ten je,....zisk za kazdu cenu,skupit veskery majetok za par supov v kazdej krajine,toto co sa deje vo vychodnej europe je neokolonializmus!!!!!!Tu pomoze len revolucia,zial ina cesta s toho von neni.Politici sa nevzdaju,nejake trapne demonstracie s mavatkom v ruke a s piesnou slubili sme si lasku ich asi s pozicii nevyzenu.Treba radikalne riesenie,potom vsetkych politikov a ich ritolizacov zobrat na zodpovednost,zhabat ich majetok aj co na deti poprepisovali,sak aj tak to maju s nakradnuteho,znarodnit vsetky predane podniky a zaviest priamu demokraciu,kedy politik moze byt zvoleny ale zaroven aj hocikedy odvolany a samozrejme ziadne politicke strany ani lidrov pre slusne slovensko.Este pridem jeden clanok kde je vsetko velmi dobre popisane a vysvetlene.Je to z roku 1994,ale doslova to plati,autor videl za roh ako sa hovori :-)

http://www.scribd.com/mobile/doc/22221323?width=640
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-03-2013 18:01:04
Pre mna za mna, nech poziciavaju aj sto ticic nasobky vkladov. To je prave ta pazravost za ziskami. Zisky idu bankarom a straty maju hradit vsetci obcania? Zial, takto to chapu politici i samotni bankari. A budu to tak chapat dovtedy, pokym si to ludia nechaju. Nic ich totiz nenuti zacat vnimat realitu. T.j. zodpovedat za svoje kroky a rizika.
Martin Blasko | 17-03-2013 17:46:38
Banky mozu poziciavat desatnasobok vkladu,cize ak vlozim 1000 eur,mozu poziciavat 10000 eur,je to pyramidova hra.Teda poziciam si tych 10000 eur a kupim si za to auto.Predajca tych 10000 zanesie zase do banky ako vklad a banka moze pozicat 100000.Kde to malo potom skoncit?Verit na nekonecny rast ekonomiky v konecnom svete moze len blazen alebo ekonom!!!!Ako vidime vsetci,je koniec,...end game!!!!:-)
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 17-03-2013 17:22:43
Ziadnej banke nedavam zmocnenie s mnou ulozenymi peniazmi hazardovat. Ak nejaky manazeri banky investuju cudzie peniaze, nech za ne zodpovedaju svojim majetkom a zaroven trestnopravne.
Nafuknute bubliny su aj dnes a dari sa im. Preco? Prave preto, lebo nik osobne za svoje na chuja kroky neruci svojim majetkom a nik zatial nebol za straty sposobenye zlymi osobnymi rozhodnutiami obeseny na lampy poulicneho osvetlenia.

Ked osobna zodpovednost bude na bankaroch, politikoch a ostatnych manazeroch, ktori su frajermi len ked sa im dari zarabat na cudzich vydretych prachoch, bude aj poriadok vo financnictve a v politike.
Martin Blasko | 17-03-2013 16:20:20
http://slovensko.co.uk/o-pozadi-strany-sdlsmer99-a-ine-psie-kusky/

Tu je nieco o strane Smer,.....takto sa robi politika a ludom sa hovori o istotach :-)
1234 | 17-03-2013 15:42:05
susedovi
aj zodpovednost za minusové denne teploty v polovici marca maju komunisti
anonym | 17-03-2013 14:33:45
Čo by sa stalo keby banky skrachovali? Nech krachnú, čo je bežného človeka do toho?
onanym | 17-03-2013 14:07:23
Nepripomina vam toto nahodou take "vypalne"? Preco by obycajny clovek mal doplacat na neschopnoch statnej spravy? Na druhej strane, ktory normalny clovek ma na ucte na Slovensku 100 000 E. Kazdopadne, cela eurozona smeruje do zahuby a euro ako take moze onedlho skoncit co by bola velka skoda. Uvidime...Ak sa nemci nastvu, tak bude koniec..
Martin Blasko | 17-03-2013 12:55:53
Suhlasim,len komu ide pozicka z EU?Ludom asi tazko.Tu pozicku budu musiet zaplatit obcania ale zisky nadalej ostanu bankam.Milujem reci politikov ked hovoria ze sme si prezrali,ze sme si zili nad pomery a podobne,...ked chyby jednotlivcov su podavane ako kolektivna vina vsetkych.Za ten stav mozu konkretny ludia a s konkretnym zamerom,tak nech si znasaju aj nasledky a nie to davat obcanom k uhrade.5o robia aj politici od 89 na slovensku.Oni a im spriaznene duse si nahrabali a teraz nas presviedcaju,ze sme si prezrali a zili nad pomery a preto treba vsetko zdrazit aby sa to zaplatilo.Ovcania zial stale veria tymto trapnym dristom,v bulharsku im to uz doslo,chcu zobrat na zodpovednost kazdeho,kto moze za stav ekonomiky a biedy v bulharsku od padu socializmu.
pravda | 17-03-2013 11:46:22
to co sa deje na cypre je na prvy pohlad neprijatelne pre ludi co tam maju ulozene v bankach peniaze. ale pravda je taka, ze nebyt tejto vynimocnej dane na ulozene peniaze, obyvatelia by prisli o vsetko, doslova o vsetko a nielen o 10 percent. pretoze banky by skrachovali.
to co sa deje na cypre je jedine spravne riesenie.
.
a ked tu pletiete menovu reformu 1953 - ta bola tak isto neprijatelna pre ludi ale bolo to taktiez jedine spravne riesenie, ktore odkladala kazda vlada co bola pri moci od roku 1945, prave preto lebo sa bala reakcie obyvatelov. v obehu bolo neuveritelne mnozstvo nekrytych penazi roznych druhov a realne bez hodnoty. ved len ruska armada mala na slovensku pojazdne tlaciarne a chrlila svoje peniaze bez ziadneho obmedzenia a ludia ich museli od nich prijimat...
.
kazde nepopularne rozhodnutie ma aj druhu stranu , o ktoru sa uz ludia zaujimaju pomenej. staci im ked si ponadavaju, skritizuju a zaskatulkuju. a preto vznikaju dogmy a doslova legendy.
.
mimochodom, ked bude stupat zadlzenie slovenska alebo pride bankova kriza, tak v buducnosti budu slovaci nakoniec velmi radi , ked im stat zdani LEN 10 percent v bankach a nie 50 ...
Erich | 17-03-2013 11:32:42
Súhlasím s pánom Blaskom, SMER-SD nie je ľavicová strana, je to Korporativistická strana Mussoliniho typu.

http://www.topky.sk/cl/100535/1311207/Politolog-vidi-Fica-ako-Mussoliniho--Tiez-sa-skryval-za-radu-solidarity-
cepenan | 17-03-2013 10:48:25
stale sa to tu toci dookola komunisty a komunisty a komunisty....ale opitajte sa obycajnych pracujucich kedy im bolo lepsie?urcite vam povedia ze teraz:) sak zarobia aj 300ecek mladi musia byvat u rodicov lebo na svoje si nikdy nenasetria alebo si mozu zobrat hypoteku na celi zivot jaj krasny zivot na svk.
Martin Blasko | 17-03-2013 10:44:39
K Ficovi len tolko,podla mna on neni ziadny komunista ani socialista.To ze ma v nazve strany socialna,to nic neznamena je to marketingovy tah na ovcanov.Tak isto ako ked si da strana do nazvu krestanska tiez nic krestanske nerobi a tak isto aj Fico nic socialne nerobi.Jedny aj druhy su len babkami v rukach korporacii a financnikov.Ved odkial by brali tolke miliony na kampane,na reklamy v mediach?Ten kto ich financuje ich aj riadi.Preto sa nevzrusujme nad nazvami politickych stran a ani nad tym,ze hovoria o krestansky a socialnych hodnotach.Su to len prazdne reci,pretoze mna zaujimaju ich skutky a realne veci a nic s toho zial nemaju.Samozrejme ze ovcanov treba krmit idealmi,recami ako uz bude dobre,potom sa da dochodcom 50 eur ako vianocne ale na daniach a poplatkoch im vezme 150,to vsak dochodci nevidia :-)
japo | 17-03-2013 10:40:35
treba poopravit clanok, ludia budu moct disponovat svojimi peniazmi, okrem tych vo vyske dane, za ktore dostanu podiel v banke vo vyske dane
Martin Blasko | 17-03-2013 10:36:52
Za socializmu pracovali cigani napriklad.Potom uz nemali kde ked ich ako prvych prepustili.Su statistiky,ze za socializmu bolo viac prizivnikov bielych ako ciernych.Hovorim,nezastavam sa ciganov a cigani ani nemozu za to,co sa na slovensku deje.Politikom vyhovuje ak sa narod medzi sebou dotahuje,aspon maju od ludi klud a mozu kradnut veselo dalej.Este potrva kym ludia pridu na to,ze vynnici su v parlamente,ze tam treba upriet svoju pozornost a ist do ulic.Tym ze ciganom zoberie stat davky,tym vam nic nepribudne,tym bude o dalsieho kriminalnkka zase viac.Vsetko zo vsetkym suvisi.Nemozete to ani brat s toho pohladu ako pisete,to ze cigan sedi v herni neznamena ze tam sedia vsetci cigani,....tak isto ked vidite bieleho milionara tiez to neznamena ze vsetci biely su milionari.Ludia poukazuju ze cigani beru 500 eur davky a oni chodia za 300 eur do prace,....lenze to treba inak povedat.Ze ja nezarobim ani tolko,co su socialne davky a to uz neni chyba ciganov ale systemu.V podstate zivori jeden aj druhy a jeden druhemu zavidi a obvynuje ho :-) Cely system je spatny.To som chcel tym povedat.
hombre | 17-03-2013 10:29:09
Včera na sneme ČSSD Ficovi kamráti ukázali cestu, ako to mienia v CZ vylepšiť: http://ekonomika.sme.sk/c/6736822/cssd-planuje-vysoku-dan-pre-bohatych-a-rusenie-reforiem.html. Pán Blasko, kedy a kde cigáni pracovali? Dajte si do pomeru tých pár kopáčov drážok na káble ku tým čo berú sociálku a potom vysedávajú v herniach, a raz dva je to jasné. Za tých 20 r. existencie SR koľko tu vládla banda nevydostených zlodejov, ktorí čakali za socíku na svoju príležitosť, no dočkali sa jej až keď prišiel na scénu istý V.M. otec národa a SR?
seredan | 17-03-2013 10:20:04
Pán Blaško,máte presne moje názory!!!
Martin Blasko | 17-03-2013 10:16:12
Preco to niektory nazyvaju komunisticke praktiky?Ved toto je korporativny fasizmus.Kokunisti ked aj ludom vzali,tak im to vratili v podobe bezplateneho skolstva,zdravotnictva prava na byvanie a prava na pracu a podobne.Kdezto tyto fasisti si zoberu ale nedaju ani cent.Moc na ciganov nepoukazujte,pretoze v podobnej situacii je uz kopa bielych rovnako.Cigani boli prvy ktorych z prace vyhodili a su posledny ktorych prijmu.Nezastavam sa ich,ale na ich mieste by ste mozno vsetci robili to iste.Je kopec ciganov co by radi robili,ale kde?Je zbytocne obvynovat ludi ako cigani,skor sa treba zamerat na tu fasisticku bandu v parlamente,ved ta za 24 rokov pre obcana neurobila vobec nic,....teda vlastne urobila,rozpredala krajinu a z obcanov urobila otrokov za minimalnu mzdu.
hombre | 17-03-2013 10:10:00
Už dávno nebolo počuť o čepenanovi, ale zato keď niečo vypustí, je to perla. Stačí sa pozrieť kto velí Cyperskej ekonomike. Je to istý pán, pardon, súdruh Kikis Kazamias, ktorého v júli minulého roku dosadil Cyperský prezident Demetris Christofias s cieľom zachrániť Cyprus pred bankrotom. Cyperský ekonóm Stelios Platis vtedy uviedol, že "Kazamias má výhodu v tom, že je členom vládnucej Komunistickej strany..." (zdroj: http://www.euractiv.sk).
P.S. Čepenan, koho obesili za tú komunistickú lúpež z r. 1953, na ktorú si ešte mnoho ľudí pamätá?
pre cepenana komunistu | 17-03-2013 09:45:23
komunisti skrachovali uz v roku 1953 iba to nazvali "menova reforma" ale islo o statny krach a ludom kradli peniaze tak isto ako teraz v Cypre akurat omnoho viac.

Peňažné sumy v hotovosti sa vymieňali do výšky 300 korún (Kčs) v pomere 5:1 a všetko nad túto sumu v pomere 50:1.

http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/172125-statny-bankrot-to-tu-uz-predsa-bolo/
euro | 17-03-2013 09:41:47
cyprus je vred v europe, cierna diera z neprehladnym bankovnictvom. mali ludom znarodnit aj viac percent, pretoze maju to co chceli. ludia chceli zarobit a isli vedome do rizika a teraz na to doplatili. treba este tvrdsie sankcie na tento danovy ostrovny raj, ktory obera aj slovensko rocne o stomiliony eur na daniach...
mimochodom penazne reformy sa uskutocnuju na zemi odvtedy , odkedy ludia vynasli peniaze... nieje to vynalez posledneho storocia ;)
pre cepenan | 17-03-2013 09:30:13
moc sa neunahli ... v 1953 brali komunisti 80% (v hotovostnych peniazoch dokonca 90%) .....takze tych cyperskych 10% je len slaby odvar
Pre cepenan | 17-03-2013 09:22:37
Plne súhlasím,ešte si zabudol,že aj robiť nemusíme,hlavne cigáni,pardón "osadníci".Voľakedy príživníci,podľa našej demokracie "rasisticky utláčaný!.Voľakedy sa príživníctvo a vykorisťovanie trestalo-dnes sa podporuje.
cepenan | 17-03-2013 09:05:23
pre sused toto by sa za komunistov nemohlo stat!a ked ano tak uz by niekto dostal trest smrti ale mame demokraciu tak si hu uzivajme vsak mozme ist kam chceme robit co chceme a hovorit co chceme...
sused | 17-03-2013 07:25:59
Tak toto su komunisticke praktiky.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign