Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Čistenie fontány na Námestí Slobody

24

Fontány na území mesta sú prvkami drobnej architektúry, ktoré majú plniť jednak estetickú funkciu, ale v horúcom letnom období slúžia aj na zvlhčenie ovzdušia.

Od 1. apríla má mesto Sereď nového záhradníka Juraja Horáka. V jeho pracovnej náplni je úprava zelene v meste a jej celková revitalizácia. Zároveň do jeho povinností patrí aj pravidelné čistenie a údržba fontány na Námestí Slobody, čistenie nádrží, šácht a blízkeho okolia fontány, výmena znečistenej vody a pod. Čistenie fontány vykonáva 2x týždenne. Najväčším problémom sú podľa jeho slov kamienky, ktoré tam najmä deti nahádžu. Aj preto v okolí fontány pod kríkmi vymenili povrch zeminy a miesto kamienkov pod kríky nasypali mulčovaciu kôru. Zároveň musí zabezpečiť, aby bola voda čistá, bez rias a v prípade omočenia nôh a rúk ( čo detičky v horúcich dňoch obľubujú) bola aj nezávadná.

My sme dnes p. Horáka zastihli pri čistení fontány a tak sme si ho aj " cvakli " .


Fotogaléria k článku:

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

Zobraziť všetky fotografie
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová
24
Autor: Iveta Tóthová

24
Autor: Iveta Tóthová

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
anonym | 24-08-2013 20:12:23
Je pravda, že námestie nie je pre deti moc zaujímavé. Kamene sú všade. Chýba tam niečo, kde by sa malé deti vedeli zabaviť. To však stále nie je dôvod, aby deti hádzali kamene do fontány. Ani moje deti tam nemajú veľa možností, ale zato ešte nemusia tými kameňmi zapchávať fontánu. Celý problém je v tom, že niektoré mamičky nevedia dieťaťu vysvetliť čo sa môže a čo nie. Radšej sa budú vyhovárať na málo možností na hranie.
Blondie | 22-08-2013 22:01:43
Martina, súhlasím s vami, treba sa ozvať a nie len prizerať!
A tým nemyslím zrovna takých mudrlantíkov, že na chlapa si netrúfnu, ale na mamičku s dvomi deckami, čo nevie, kde má hlavu, na takú to áno..:(( Bohužiaľ, aj to sa stáva...
martina | 22-08-2013 16:45:36
dnes sa mi podaril husarsky kusok.
chlap, ktory chcel ocurat vrbu pri vstupe do velkeho parku na moju sprsku slov reagoval sice, ze: "ja sa mozem vystat, kde chcem," ale teda ked som na neho uprene pozerala, tak zbalil vercajch a hromziac na mna odisiel... a nesiel k novym weckam :o((

mili obcania, reagujte aj na taketo nepristojnosti okoloiducich. dospely clovek nie je male dieta, ze nedobehne na miesto na to urcene.
Curly | 22-08-2013 08:21:35
jeeej ako super že to čitia! -ja som odtiaľ naposledy ťahala plastovú fľašu "narazenú" na nejakú z tých odtokov/prítokov a x krát aj špaky - chodíme okolo zo psom a on má radosť z tej nízkej vody v plytkej časti fontány, vždy tam postojí "počlapká sa" a tak medzitým sáčkom na hovienka (ešte nepoužitým) vyberám odpadky.. a že napr. večer alebo po nájazde "neprispôsobivých" k fontáne tam toho je!
Obcan | 21-08-2013 22:34:00
Oni si toho ,,obcianka,, vsimnu hned ako mu vznikne danova povinnost,na to pani radni nikdy nezabudnu :-)
Ale je vazne smutne ak matky musia chodit pomaly zobrat o to na co ma kazda narok ...
Blondie | 21-08-2013 22:23:34
Sered = mesto baby unfriendly

vsimol si napriklad niekto okrem mna, ako sa tu vitaju novi obciankovia - ze vlastne nijako? dostala som prispevok, 200 E, nabehala som sa ako taky somar, ok, dakujem, ale inak ziadne privitanie obcianka, radsej som sa na MsU ani nepytala...
v inom meste - pridu z MU, prinesu babiku, vitaj babatko, novy obcianok, u nas?
jjjj | 21-08-2013 11:29:12
vidis. a o tom to cele je...
denisa n. | 21-08-2013 09:41:21
Pre jjjj, zial to by tie deti asi museli byt k tomu vedene, aby si po sebe smeti aj upratali...cize je to o vychove...a ked je zanedbana vychova od dietata, ci ine sa da cakat v dospelosti...
jjjj | 21-08-2013 09:32:57
stale tie macky a psy..ale keby ich tu ludia nechovali, tak by srat na pieskoviska nechodili. si vemzmite za za poslednych 20 rokov aky boom psov nastal..ved tusim kazdy druhy byt ma psa.a aj u nas niekto prikrumuje tie macky..a nervy mam na to. a tie kose no tak nie su, ale ked si vedia doniest flasku s malinovkou tak to uz je problem zobrat tu prazdnu flasku a po ceste domov ju niekam hodit do kosa? hm..?? vzdy je na vyber. len sa na to pozret aj inac. ani v horach su neni kose. ale kazdy normalne vychovany clovek si odpadky zobereie pekne v ruksaku dole a tam to vyhodi do kosa..
denisa n. | 21-08-2013 08:45:28
Gulak nechcela som to spomenut, lebo som vedela ze ty sa jediny hned chytis...neviem co furt rypes...teba raz stretnut, tak ta pokusem!
gulak | 20-08-2013 21:21:25
No konečne Deniska spomenula,že čaká bábätko,už mi to chýbalo
zuzana | 20-08-2013 19:31:42
Ak si neuvedomujete ake mate pekne namestie, pridte byvat do Sale. A ta jedina vec, co trapi vasho usilovneho zahradnika, kamienky od deti, ktore upchavaju fontanu, by mohli aspon rozumne matky akceptovat.
denisa n. | 20-08-2013 19:06:45
Ospravedlnujem sa za preklepy, pisem cez mobil...
denisa n. | 20-08-2013 19:04:41
Martina, precitala som si vsetky vase komentate a so vsetkym s vami plne suhlasim. Konecne existuje clovek co ma moje nazory. Ja som sa tiez uz ozvala na ihrisko na Pazitnej, ako tam chodia srat macky, ktore dokrmuju dochodcovia. Akoze by mi to mohlo byt jedno, ale tiez cakame babätko a raz by som chcela tiez chodit do pieskoviska robit torticky, ale pokial tam bude bordel a macacie hovna, neviem, neviem. Sama dobre viete, ze staci sa len otocit a dieta ma vselico v ustach... V inom prispevku ma niekto zvozil, ze sa stale stazujem na nedostatok odpadkovych kosov...ano budem sa stazovat a mienim sa ist ohlasit aj na urad. To nie je len o to, ze chodim so psim hovnom v sacku cez pol mesta, ale aj napriklad na basketbalovom ihrisku na pazitnej nemaju decka ani jeden kos. Papiere a prazdne flase sa tam vsade valaju. Keby tam bol kos, verim tomu ze tie decka jeby len jedno z piatich slo do kosa, tak to tam nevyzera ako po vybuchu. Na margo pieskovisk, v niektorych mestach funguju odkryvacie piedkoviska a ked sa dieta dohra, tak rozumny rodic ho opätovne zakryje. Mi nehovorte nikto, ze by ludia mali problem v zaujme zdrsvia svojho dietata zakryt piesok. Mozno sa zda ze na vsetko frflem, ale chodim s otvorenymi ocami po meste. Inak co robi vpp v poslednej dobe, pretoze som ich tiez davno nevidela.
martina | 20-08-2013 15:25:28
pre jozef,
pravdepodobne by ste sa cudoval, kolkym ludom nase toto seredske staci... ved, ze naco chodim do TT, ked tu v parku mame pekne ihrisko... ano, pekne je, lenze nie je pre deti 4+ a 2+ haze len kamene, lebo hupat a smykat ho nebavi a je totalne prasne :o( a mozno raz z chodnika do amfika bude nejaky chodnik slavy i ked to tak pozitivne nevidim...
Jozef | 20-08-2013 14:56:30
martina, Vy to viete, ja to viem, ludia to vedia.
A to je to, o co sa tu Majko snazi uz dlho- ked uz investicie, tak tam, kde to ludia potrebuju.
Pre koho bude napr. cesta do amfiku?
Za tie prachy mohli byt tie detske ihriska ukazkove a nie nejake "seredske". A takych investicii mesto este pre..ondí.
martina | 20-08-2013 14:39:21
jozef, staci sa ist pozriet tot kusok 15 km do trnavy na druzbu. je tam multifunkcne ihrisko pre vsetky generacie, zaposiluju si tam vlastnou vahou dokonca i dochodcovia i deti. krasne detske ihrisko aj s jazierkom pre rybicky, aj s bufikom je pri VUB/Spartaku.
inac zaujimave je to, ze moje decka tu do fontany kamene hadzu, ale tam, kde plavaju zive ryby, tam ich nehadzu :o)
Jozef | 20-08-2013 14:28:59
a toto sluboval Martin pred volbami:
"pripraviť projekty na voľnočasové aktivity, podpora športu, detí, mládeže i starších občanov "
martina | 20-08-2013 14:23:25
a este raz na margo kamenov

pri osobnej navsteve so ziadostou o upratanie dets. ihr. na pazitnej u p. ing. navratilovej na MsU mi bolo povedane, ze vsetky pieskoviska v seredi sa budu postupne rusit. preco? lebo je drahe cistenie, udzba - no kadia tam zvierata. tak je pre mesto financne vyhodnejsie ich zrusit, ako udrzovat, ved predsa nechceme, aby nase deti dostali zdravotne problemy. lenze niekto asi nerozmysla a tie zvery takisto kadia do kamienkov ako do piesku. len kamienky im zakon neupravuje udrzovat... aj toto je postoj kompetentnych k detom v meste. cize casom zazijeme postupny zanik dalsieho lokomocneho pohybu a to trenovanie jemnej motoriky prstov a zapästi u nasich deti - "robenie torticiek", alebo nakladanie piesku do predmetov. ta hruba motorika, lokomocia, zdrave vzpriamene drzanie tela - preliezanie, vyliezanie, premety sa vytratili a nahradili domcekami so smyklavkami a hupackami... zdraviu zdar! a o par rokov bude potrebne pre poslednu generaciu deti zabezpecit este aspon jedneho ortopeda na 5 dni v tyzdni v 8 hod. prac. uväzku.
martina | 20-08-2013 14:10:49
pre anonym
s tymi kamenmi je to diskutabilne...
pri Vahu ucime nase deti kamene hadzat do vody...
v parkoch zakazujeme kamenmi hadzat ci uz do priestoru, alebo do inych deti.

a niekto nedostane rozum ani co by mu kamenom do hlavy trafili...
Jozef | 20-08-2013 11:04:55
je pekne, ako chce sprdnut ludi, ktori reaguju, tym, ze na nich reaguje.
Asi mu chyba nejake blogovisko.
Či?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-08-2013 10:18:14
Anonym | 20-08-2013 09:02:14 | - v poslednej dobe s pocitom ulavy citam Tvoje prispevky, kedze uz su iba na urovni napr. konkretne tohto. Tak strasne by som uvital argument, ze sa mylim. Jeden jediny. Ale argument. Ja sa rad porozpravam aj na tuto temu.
Ivanhoe | 20-08-2013 10:12:20
mama | 20-08-2013 09:18:34, na námestí sa hlavne rátalo s tým, ako dobre a bez možnej konkurencie zarobiť. Preto ten park vypadá tak ako vypadá, preto tá kvázifontána,...Ale keď máme v meste ľudí, ktorým sa to páči a ešte si aj pochvaľujú, tak to tu bude pokračovať aj ďalej. Na koho škodu, si odpovedzte sama.
mama | 20-08-2013 09:18:34
mam 2 male deticky a suhlasim s nazorom Martinky na namesti sa s detmi velmi neratalo
Anonym | 20-08-2013 09:02:14
Niektorí prispievatelia, ktorí reagujú na všetko a každeho majú kamene v hlave. Alebo ich kameňom do hlavy trafili.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-08-2013 00:34:10
martina | 19-08-2013 23:57:27 | - ZIAL s Vami musim VEREJNE SUHLASIT.

Niekedy mam pocit, ze niektori architekti vlastnia v kamenolomoch akcie. V Seredi totizto mame sutre vsade tam, kde to je len trosku mozne a da sa tym zjednodusit a zlacnit to, co ini inde robia inak a to bezpecnejsie a ucelnejsie.

My mame kamene popri cyklotrase, na detskom ihrisku a mali sme ich aj popri stomoch, kde sa niekto skaredo sekol v zameriavani roviny pri projektovani namestia.

Davame kamene tam, kde detom priamo hrozi uraz, ci hrozi, ze nimi ublizia detom inym.

Neskutocny amaterismus podla mna plynuci hlavne z nulovej komunikacie s konecnym spotrebitelom. Tak to jednoducho vypada, ked si niekto mysli, ze je najmudrejsi a vsetci ostatni sa nielen ze prisposobia, ale este aj ho budu ospevovat.

A pritom stani k uspechu tak strasne malo - pytat sa ako na to. Komunikovat s tymi, za ktorych prachy je to robene a komu to v konecnom dosledku ma sluzit. Mylim sa?
martina | 19-08-2013 23:57:27
pre anonym
keby tam tie kamene neboli, tak deti nemaju co hadzat. pokial som zaregstrovala, na jar boli kamene odstranene z obvodu stromov z dovodu, ze ich deti vyhadzovali. ano, vyhadzovai, nemame tam pre ne ziadne pieskovisko.... to iste aj pri fontane. chcete, aby tam prislo 1,2,3,4 rocne dieta, sadlo si na lavicku a nemo pozeralo do fontany? tak toto sa udeje len v pripade, ze normalne vyspelemu dietatu pred vyletom k fontane date nejaky upokojovak. moje dieta uz 2x spadlo do bezbarerovej fontany. nerobim z toho dramu, vytiahnem ho a hotovo... odmietam v parku hucat po detoch, aby nerobili to a to a to, ze park je len ukazka neschopneho dvorneho architekta, ktory ho naprojektoval pre potreby starsej populacie serede!
minule som posielala ziadost o vycistenie detskeho ihriska na pazitnej ul. neskutocny bordel a kondom ako sucast ihriska. predstavte si, ze mail sa stratil... az po osobnej intervencii bolo ihrisko vycistene. vraj, nebola som tam odvtedy. park je relativne cisty.
anonym | 19-08-2013 22:26:50
blondie, dieťa nie je pre fontánu škodlivé. Ale ak by tam každé dieťa hádzalo kamene ako to vaše, zachvílu by to bolo zaplnené kamenmi. Aj v iných mestách hádžete do fontán kamene ? Však rozmýšlajte !
Blondie | 19-08-2013 22:23:28
Toto mesto je iba obyčajná potemkinovská dedina, kde sa robí všetko iba naoko, urobí sa ihrisko na križovatke, kde musím byť v strehu, aby mi dieťa nevyletelo na cestu a o exhalátoch ani nehovorím. Park - to je prd, akurát, že tam sú stromy, šmykľávku a hojdačku mám aj doma. Keď chcem ísť na nejaké ihrisko, čo zavoľačo stojí, idem do Trnavy. Do prírody - iba ak fetovať, tam sa normálny človek bojí. Na týteši - samé hovno po psoch. A teraz sa dozviem, že decká sú pre fontánu škodlivé!!!!
Blondie | 19-08-2013 22:12:24
Sorry, že tam chodím s dieťaťom, hádže tam kamienky, je tak zvyknuté. Dajte tam zákazovú tabuľu, vstup s deťmi zakázaný prosím, nech tam chodia srať psy a šťať bezdomovci!!!!!
Dušan | 19-08-2013 22:10:46
Juraj je veľmi šikovný chalan,ktorého rukami vzniklo množstvo nádherných záhrad,ktorými sa pýšia majitelia v širokom okolí a myslím si,že jeho šikovnosť je vidieť aj po celej seredi.a viem,že vynakladá veľkú snahu,aby aj fontána bola ukážková
Jozef | 19-08-2013 14:07:42
nechcem sa nikoho zastavat, ale to boli slova prave zahradnika Juraja - Najväčším problémom sú podľa jeho slov kamienky, ktoré tam najmä deti nahádžu.
Anna Jakubíková | 19-08-2013 14:07:01
Nebolo by vhodne do fontany pridavat nejake pripravky, aby voda mala vhodne vyzerajucu farbu a zapach a neposobila ako zabacina? Fontana v Piestanoch alebo v Senci ma nadhernu azurovu farbu. Nie som na tuto oblast odbornik hodnotim to iba z vizualnej stranky a zo skusenosti v inym mestach. Inak pracu noveho pana zahradnika hodnotim vysoko pozitivne :)
občan113 | 19-08-2013 14:04:50
anonym a jjjj takéto somariny vás trápia že malé deti hádžu kamienky do fontány sa nezbláznite z toho, ten park bol spravený aby tam chodili matky z deťmi
Jozef | 19-08-2013 13:42:30
je to 2142E za cely cca polrok. aj s danou.
hombre | 19-08-2013 13:38:50
Na tom čistení by sa mal podieľať aj ten kto takúto "tiežfontánu" naprojektoval! Ako som si prečítal od autorky príspevku čo všetko má v zmluve firma Gardenia, tak mám pocit že je to dobrý biznis. Voda: zelená žaburina nenapovedá o moc kvalitnej dodávke ad b) jarné uvedenie vodných prvkov do prevádzky a jesenné ukončenie ad a) a d) je práca pre jedného človeka na 1/2 dňa aj s posedením pri káve v čajovni a povinnosti vyplývajúce z c,e,f) sú len veľmi vágne definované povinnosti. Predpokladám, že cena, ktorú tu spomenul Jozef je bez DPH. Takže tak. Niet nad pozitívne informácie, že p. redaktorka!!
Jozef | 19-08-2013 13:24:10
Dakujem Ivetka, to to ciastocne vysvetluje.
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 19-08-2013 13:11:01
Jozef | 19-08-2013 11:50:23 | Jožko, nedalo mi a pozrela som sa na fy Gardenia a zmluvu s nimi. Záhradník má v náplni, ako je spomenuté v článku údržba a výsadba verejnej zelene mesta Sereď a práca so zavlažovacím systémom.

Firma Gardenia má v zmluve:
a) jarné uvedenie vodných prvkov do prevádzky,
b) dodávka prevádzkovej chémie a filtračného piesku,
c) pravidelná mesačná kontrola vodných prvkov,
d) jesenné ukončenie prevádzky vodných prvkov zazimovaním,
e) technická a asistenčná podpora,
f) nutné opravy, príp. opravy spojené s výmenou nefunkčných súčastí technológie vodných prvkov nad rámec zmluvy o poskytnutí služby.

Sú to asi odborné veci, ktoré zrejme záhradník neovláda a asi ani nemusí, jeho parketou je predsa len zeleň v meste a teda to spomínané čistenie fontány :)
Jozef | 19-08-2013 11:50:23
to je zaujimave. od 1.aprila ma mesto na to zahradnika a napriek tomu mesto zaplatilo BM Gardenii za spustenie a udrzbu vodnych prvkov od maja do teraz - 1098 E.
jjjj | 19-08-2013 11:45:45
ved nech pohnu matky ritami a idu k vahu s deckami tam si mozu hadzat kolko len chchu..
anonym | 19-08-2013 11:35:26
pravidelne vidím mamičky ktoré vrieskajú na celé námestie od radosti, že ich dieťatko je schopné chytiť kamienok a hodiť ho do vody. Keď ich upozorním, odpoveď je typu "bože a čo také robí"

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign