Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Budú seredskí zákazníci zo strany vodární odškodnení ? - časť 1. - otázka

24

Pred pár dňami som uverenila rozhovor so Zsl. vodárenskou spoločnosťou. http://www.seredonline.sk/clanky/vyjadrenie-zsl-vodarenskej-spolocnosti-k-teme-zakalena-voda-v-seredi/. Medzi otázkami bola položená aj nasledovná :

Je veľmi častý názor zo strany občanov, aby ZsVS, a.s., znížila cenu za dodávku vody, nakoľko je nekvalitná a za nekvalitný tovar nie sú ochotní platiť plnú sumu.

Odpoveď bola stručná a jasná:  Spoločnosť sa otázkou možného percentuálneho zníženia ceny vodného a stočného v minulosti zaoberala, ale návrh člena predstavenstva Ing. Tomčányiho nebol akceptovaný.

Táto odpoveď ma neuspokojila a práve včerajšia a dnešná odstávka vody na vodovodnom potrubí v Seredi, ktorou sú zásobené ulice M.R.Štefánika a Spádová ma primäla osloviť Zsl. vodárenskú spoločnosť opäť s jasnou a zároveň slušne položenou otázkou. E-mail zatiaľ uverejňujem bez odpovede, nakoľko bol vodárňam v prílohe zaslaný link, kde nájdu všetky články týkajúce sa dodávky nekvalitnej vody do Serede aj s diskusiou resp. názormi občanov. ( tým pádom bude už táto otázka pre nich položená verejne ) . Po obdržaní odpovede ju samozrejme uverejním.

---

od:

 Iveta Tothova

<ivet.tothova@gmail.com>

komu:  margita.lukacova@zsvs.sk
dátum:  22. novembra 2014, 13:43
   
   
 
 
Dobrý deň p. Lukáčová,
 
pôsobím ako redaktorka v inter.novinách www.seredonline.sk
Pred nejakým časom sme spolu robili písaný rozhovor, ktorý som následne v novinách uverejnila. Dodatočne Vám za zodpovedanie otázok ďakujem.
 
Dnes sa na Vás obraciam s nasledovným problémom :
 
  V Seredi došlo v sobotu ráno o 4:00 hodine k poruche vodovodného potrubia, ktoré zásobuje  vodou byty na uliciach M. R. Štefánika a Spádová. Voda bude opätovne spustená okolo 18:00 hodine. Zástupca primátora vopred upozornil obyvateľov, že po spustení vody môže dôjsť k jej zakaleniu a bude potrebné ju odpúšťať, pokým nepotečie čistá.
 
Tak ako v minulosti aj teraz sa občania ako Vaši zákazníci dožadujú odškodnenia, ktoré im bolo Vašou spoločnosťou spôsobné. Aj za odpúšťanú zakalenú vodu totiž musia platiť plnú sumu, ako keby bola voda čistá. Takéto názory kazia dobré meno Vašej spoločnosti. A práve na dobrom mene a spokojných zákazníkoch by malo Zsl. vodárenskej spoločnosti záležať.
 
Tento problém je už dlhodobý a Vaši zákazníci právom argumentujú, že len za kvalitný tovar sa platí plná cena. Pokiaľ je tovar poškodený a nekvalitný - cena musí byť zákonite nižšia.
 
Preto sa na Vás obraciam s otázkou, či neuvažujete o takejto alternatíve. Práve dnešná havária by bola veľmi dobrým momentom na uskutočnenie takéhoto kroku.  Mám za to, že pár centov, ktorú by ste za dnešnú haváriu počas dňa v dotknutých domácnostiach odpustili z ceny, by pre Vašu spoločnosť nebola veľkou položkou a už vôbec nie likvidačnou. Predišlo by sa kritike na Vašu spoločnosť.
 
Zákazníci by Vám boli povďační keby k podobnému odškodneniu prichádzalo aj v budúcnosti, kedy by z kohútikov tiekla zakalená voda.
 
Preto Vás touto cestou prosím o písomné vyjadrenie k horeuvedenej skutočnosti. Vaša odpovedˇ bude v novinách použitá. O odpoveď prosím čo v najkratšom termíne ( najlepšie do stredy ).
 
Vopred Vám ďakujem za odpoveď a teším sa na ďalšiu spoluprácu.
 
S úctou
 

Tóthová Iveta

---

dodatok zaslaný v nedeľu:

Dobrý deň p. Lukáčová,

len pre informáciu, je nedeľa a v uvedenej lokalite, ktorú som spomínala vyššie, stále nie je dodávaná do domácností voda.

Ďakujem, Tóthová

   
   
   
   
   

 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
sendy | 26-11-2014 19:35:35
Takže, vec je v riešení. Sledujte SOL a dozviete sa nové kroky vo veci kvality pitnej vody v našom meste. Čím viac ľudí sa do akcie zapojí tym väčšia šanca akciu dotiahnuť do konca.
obcan | 25-11-2014 18:49:24
Namestie republiky c. 1176/10.
seredan | 24-11-2014 07:39:54
Mam tu moznost byt v osobnom kontakte zo sl. Anikou. Viem ze planuje verejne stretnutie. Zaangazovany je v tom aj p. Majko a dalsi ludia ktory chcu vecou pohnut Pripravuje letaky o takejto akcii. Prosim Napiste sem ulice na kt. sa maju letaky dostat. Pekny den
anonym | 24-11-2014 00:11:40
Dnes aj na Jesenského tiekla zlatá voda.
obcan | 23-11-2014 23:34:29
Bolo by treba pozvat aj pana primatora, nech si vypocuje obycajnych ludi mesta Sered. Ale ako vieme, skoncilo by to len pri pozvanke. Primator by mal riesit hlavne to, co trapi obcanov a nie......... .
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-11-2014 23:26:45
Makoty | 23-11-2014 23:10:36 | - priatelu, nie mne ho podpises. Sebe, alebo nie je treba.

Na stredu popoludnie podla vsetkeho bude stretnutie.
Sleduj noviny, niekto sa urcite najde, co oznami termin a miesto.
Makoty | 23-11-2014 23:10:36
Miloš daj hárok,zajtra Ti ho podpíšem...Tie sračky čo dnes tečú....
Vladimír Herega | 23-11-2014 22:43:54
Cukrovarská má tiež miesto vody brajgel, takže som zvedavý čo nato vrchnosť a nielen tá vodárenská.
obcan | 23-11-2014 22:14:11
Rad sa tejto peticie zucastnim a verim, ze nebudem sam a pridaju sa aj ostatni obcania tohoto mesta. Ved 69% volicov tohoto mesta nevolilo toto vedenie, tak teraz im ukazme, ze mame vacsiu moc ako oni. My sme obcania oni su len voleni zastupcovia.
Martin | 23-11-2014 22:08:24
Ja by som bol za to aby sa dal nejaky termin (miesto a cas), kde by sa dala podpisat peticia, ale tak, aby sa o tom dozvedelo, co najviac ludi, nech to ma vyznam. Myslim, ze kazdy nasrany clovek rad podpise peticiu za riesenie tejto priblblej monopolnej politiky ZsVS.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-11-2014 21:36:03
obcan | 23-11-2014 21:28:05 | - skor nastene den, kedy nasraty obcan kopne do zadku voleneho zastupcu, ktory kalkuluje, taktizuje, manipuluje ludi a namiesto vysvetlovania svojich krokov vykonanych vo veciach verejnych (a s majetkom obcanov) mlci.

Je to len na ludoch. Tych, ktori z tohto systemu nic nemaju, je cca 70 %. ;-)
obcan | 23-11-2014 21:28:05
Je cudne, ze problematiku zakalenej vody chcu riesit iba obcania aj to iba malo. Kompetentni nerobia nic, ved uz je po volbach a na dalsie 4 roky su zahojeni. Je to fakt na polutovanie. Hadam sa dozijeme toho dna, ked si nas voleny zastupca povie tak uz dost, ideme bojovat za ludi. Ale asi nie.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-11-2014 19:44:13
daniel | 23-11-2014 19:32:35 | - Dano, ked chces polutovat, popestovat a pocapkat po zadku ci nieco podobne - ano, tu to ma zmysel.

Stale mam v trezore podpisove harky s peticiou - dajte termin tak, ako to urobila Anika ked mali problem na sidlisku a za jeden den moe byt vec ludmi posunuta do ineho levelu.

Bez spravodlivo nasratych poskodenych ludi to bude aj dalej tak, ze poskodeni zakaznici budu zo svojich penazi platit vysoke odmeny vedeniu spolocnosti, ktora sa na nich v takychto pripadoch neopravnene obohacuje.

Je to na ludoch. Chce to iniciativu poskodenych - primator a Veselicky kasle na Vase odskodne.
daniel | 23-11-2014 19:32:35
Aj u mňa už od rána asi 10.00 tečie čierny čaj. Veľmi sa tomu teším!
Seeker | 23-11-2014 19:19:08
Miloš Majko ma pravdu, a taktiez mali by sme tuto situaciu riesit aj Vzajomnou občianskou žalobou....
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-11-2014 19:16:16
ivana | 23-11-2014 18:58:09 | - zacnite rozmyslat s kalkulackou v rukach.

- Kolko ste odpustili nepouzitelnej vody Vy v domacnosti
- kde sa v rozvodnom systeme nachadzate - ti pred Vami blizsie ku zdroju v zasade ovela viac
- kolko domacnosti je bez vody
- kolko je to zbytocne odpustenej a odkanalizovanej vody za Vase peniaze
- o aku ciastku sa zvysi trzba ZsVS len za tento vikend

Ide o Vase peniaze...
ivana | 23-11-2014 18:58:09
keby len na Štefánikovej a Spádovej. dnes celý deň na A. Hlinku voda ako čierny čaj. dokonca aj studená. človek sa nemá ani čoho napiť :-/
anonym | 23-11-2014 18:27:41
som zvedavý na odpoveď - teda ak vôbec odpovedia
Občan mesta | 23-11-2014 17:40:41
KOMENTÁR PORUŠIL PRAVIDLÁ DISKUSIE
Príspevok svojim obsahom bol v rozpore s pravidlami diskusie, prípadne porušoval legislatívu platnú v SR a EÚ. Administrátorom portálu bol vymenený za tento oznam a uložený do archívu.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 23-11-2014 16:59:12
Ivka, poskodeni zakaznici nemaju byt dodavatelovi nekvalitneho produktu za co vdacni.

Dodavatel nekvalitnej sluzby alebo tovaru je povinny poskodenych zakaznikov odskodnit. Ze to doteraz neurobil - necudujme sa. Ked sa za tisice poskodenych obcanov nepostavil primator mesta (nezaujima ma formalne vyjadrenie), je to na samotnych obcnoch...

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign