Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 20. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Banskobystrický samosprávny kraj udelil licenciu na novú autobusovú linku Banská Bystrica - Bratislava

159
Banskobystrický samosprávny kraj (BBSK) udelil dňa 13. 1. 2015 licenciu spoločnosti RegioJet, a.s., na prevádzkovanie autobusovej linky Banská Bystrica – Bratislava. Predseda BBSK Marian Kotleba verí, že táto linka pomôže rozvoju Banskobystrického kraja, zlepší život jeho občanov, zvýši komfort a služby dopravcov pre cestujúcu verejnosť a podporí podnikateľské prostredie.

JUDr. Vladimír Gürtler, hovorca BBSK
 
zdroj: www.vucbb.sk

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 27-01-2015 11:07:12
@realista:
Ze sa to neda porovnavat som aj ja napisal, tak neviem s cim nesuhlasis, len som doplnil ze pokial chce niekto porovnavat cenu, tak musi R s miestenkou a nie klasicky R.
Moje zdovodnenie meskania je na zaklade osobnych skusenosti, ked sme zastavili v okoli puchova a cakali kym prejde iny vlak v protismere. Ale mozno som mal len stastie, ze sme nemeskali.
Ale kedze som si na tej mojej trase napriec Slovenskom odjazdil svoje, tak som zazil vela meskani aj s IC ZSSK takze pokial sedim v pohodlnom vlaku tak mi je jedno ci idem 4hodiny 30 alebo 4 hodiny 45min. Ale ked som si pred rokom a pol zaplatil za jednu jazdu 25€ a vo vlaku bola kosa a este meskame a nedockas sa ani ospravedlnenia, lebo sa sprievodca skryva pred nasratymi cestujucimi tak to nastve viac.
K tomu dobiehaniu by som mozno len poznamenal to, ze kto isiel IC ZSSK a tym novym Vectronom tak urcite pociti ten rozdiel zrychlenia pri rozbiehani sa.
Jednanie p Jancuru a jeho marketing mi je ako klientovi uplne fuk, lebo ako sa on prezentuje je jeho vec a nijak to neovplyvnuje moje pohodlie pocas jazdy. A neviem preco by som sa mal viezt v horsom vagone za drahsie len zato, ze jeho majitel sa chova jak blbec. :D
Mne proste jazda RJ vyhovuje viac, ale kazdy mame moznost vyberu za co treba podakovat hlavne tym novym dopravcom.
Realista | 27-01-2015 09:03:35
Miro nesuhlasim, urcite nemozno porovnavat R s IC, uz len kvoli dopravnej kategorii na tratiach ZSR, nasledne z dovodu dotovania R spoja, fixacie ceny danej objednavkou od statu resp. nutnostou vozit "zadarmistov" a i.
Takisto nesuhlasim s tvojim zdovodnenim meskani. V prvom rade za meskanie nemozu vylukove prace, pretoze vylukove prace zacali skor ako plati tento GVD, takisto objem prac bol znamy vopred. Tym ze je zima su prace v utlme, resp. obmedzenia su minimalne. To ze si RegioJet nasekal jazdne doby a pobyty v staniciach bez akejkolvek rezervy je len ich chyba na ktoru doplacaju a budu do minimalne prvej zmeny GVD a bude to len horsie ked sa rozbehnu vylukove prace na jar znova.
To ze RegioJet meska a ze meska velmi je dobre znazornene tuna:
http://www.zsr.sk/slovensky/media-room/vyjadrenia-pre-media-2015/januar/meskania-vlakov.html?page_id=3501
Napr. ich IC404 prisla nacas (do 5 minut meskania) len v 38,71% pripadov, hlavne ze maju najmodernejsi rusen....

NEchcem aby to vyznelo ze som proti RJ, som rad ze su tu, ze vznika konkurencia, mne len proste vadi velkohubost pana Zlteho a halvne to ze castokrat hovori uplne bludy a takisto ze jeho business plan je postaveny na tom vytlacit vsetku konkurenciu v nejakom segmente aby bol nasledne monopolny. A takisto jeho marketing je neustale postaveny na pretrcani sa v mediach, sudenim sa a pod.
Najsmutnejsie je potom to ze sa prehliadaju taketo udalosti, ktore priamo ohrozuju bezpecnost na zeleznicnych tratiach
http://www.zsr.sk/slovensky/media-room/vyjadrenia-pre-media-2015/januar/vysoke-kratenie-trat-vrutky-kosice.html?page_id=3496
Lucim sa s pozdravom Nie je zlato vsetko co je zlte ;)
Registrovaný Miro Motyčák Miro Motyčák | 26-01-2015 23:07:13
IC Regiojetu je naozaj potrebne porovnavat s IC ZSSK, alebo rychlikom s miestenkou. Kedze v rychlikoch je bezplatna preprava a bez miestenky nemate iste, ze si vobec sadnete.

Uz som s Regiojetom absolvoval asi 8 jazd po Slovensku na viacerych trasach a kedze som predtym najazdil niekolko tisic kilometrov zo ZSSK tak myslim, ze mam s cim porovnavat. Na mojej najcastejsej trase KE-TT uz jazdim len Regiojetom. Hlavne pre pohodlnejsi nakup listka, nizsia cenu ale hlavne servis a pohodlie vo vlaku. Vzdy chcem mat miesto so stolikom a zasuvkou a to v IC vlaku ZSSK znamena byt v otvorenom vagone a tie sedadla tam su ako za trest. A kedze cestujem 4,5 hodiny tak je to citit. Dost sa pise o tom ako Regijet meska, ale ja som na ziadnej ceste nezazil vyssie meskanie ako 5-10 minut, co je kvoli opravam pred Zilinou bezny cas a nijako ma to netrapi. Co by som vsak Regijetu vytkol je uroven ich personalu. Resp. nevyvazenost. Jednu cestu narazite na milu ochotnu a rychlu stevardku ale uz som mal "stastie" aj na umotanu, ktora aj mne aj spolucestujucemu poplietla objednavku a pritom si to pisala od tabletu. Co je ale fajn, po kazdej ceste sa da ta ceste hodnotit, kde napisete svoje hodnotenie cesty, stevardky, netu, atd.
Na druhej strane sa vdaka zlepsilo ja ZSSK. Mal som moznost ist tymi poschodovymi vlakmi z TT a ked som si to porovnal s cestovanim, ake som zazival ked som chodil do TT na strednu, tak to bolo ako z inej galaxie. Preto si myslim, ze na kratke trasy sa urcite oplati ist ZSSK, kedze jazdi castejsie uroven vlakov sa pomaly zlepsuje a aj tie nepohodlne sedadla na kratke trasy tak neprekazaju. Avsak na dlhe trasy uz jednoznacne len RJ.
hombre | 26-01-2015 22:40:36
Realista | 26-01-2015 22:27:56
ja som sa nazdával, že viete, že IC a Regio Jet sú dva porovnateľné druhy vlakov. Skúste si ešte raz pozorne prečítať čo som napísal o 26-01-2015 21:22:51 a pre istotu sa presvedčte či nestojíte na niečom ako kábel. Ak áno, tak je to OK. P.S. miestenka sa kupuje aj do niektorých vyhradených vozňov v rýchlikoch. Dobrú noc -:D
Realista | 26-01-2015 22:27:56
Ak sa ma porovnavat ta ista trieda vlaku tak porovnavajte IC a IC nie Rychlik a IC, Regiojet ziadne rychliky neprevadzkuje.
hombre | 26-01-2015 22:13:31
Realista | 26-01-2015 21:34:20
ale na IC-čko, ktoré by malo mať tú samú úroveň ako Regio Jet miestenky treba. Tu išlo len o porovnanie tej istej triedy vlaku. Ale oponovať čokoľvek a za každú cenu sa dá...
Realista | 26-01-2015 21:34:20
Do rychliku miestenky nutne nie su....
hombre | 26-01-2015 21:22:51
niečo z mailu od priateľa, ktorý ako penzista sa rozhodol nesedieť len doma na zadku, ale aj sa presvedčiť o realite , ktorá nás obklopuje:
"Novinka-mám kreditnú kartu na REGIOJET. Vybavil som si cez internet. Starší syn a jeho deti, spolu so mnou, sme ju vyskúšali 25.1.2015. Išli sme na otočku do Bratislavy.(dopĺňam že z TT) Deti v deckom vozni sa hrali s hračkami v špeciálnom kupe. Naspäť sme išli poschodovým osobným vlakom. Proste zvedavosť a skúška potvrdila príjemný pocit z reklamy.Lístky pre všetkých som kúpil cez internet. A teraz sa podrž. Seniori majú len 15% zlavu z cestovného na Regiojete. Na Regiojete neplatí bezplatné cestovanie pre seniorov. V cene lístka je miestenka minerálka a káva. Za dvoch dospelých, 2 deti a jedného seniora som zaplatil 5.40 € Za osobák z BA do TT sme zaplatili , v tom istom zložení, 4,40 € pritom ja som to mal zadarmo. Keby sme šli rýchlikom a zaplatili si miestenky, tak by nás to z BA do TT stálo cca 8,40 €. Bola to štandardná trieda v Regiojete."
P.S. Shelley, nerobím to rád. Ale také perly, ako občas vypustíte, nemôžu zostať nepovšimnuté -:D
Peter | 21-01-2015 23:30:39
Shelley, musim suhlasit s hombrem. Pochybujem ze zrovna to bol dovod co ste napisala.
Dovodom su sami nafukanci z BA a NR, ktori mu nahrali na tak perfektny smec a sami sa tym odpisali. Toto Kotleba nevymyslel, to mu spadlo same.
shelley pre hombre | 21-01-2015 23:17:40
Už dávno si si do mňa nerýpol, čo?
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-01-2015 17:45:47
onanym | 20-01-2015 16:22:53 | - presne o tom to je.

A predsa to niekomu jedno nieje...
Peter | 20-01-2015 16:23:58
Kotleba nema problem,jediny problem verejne proklamovany je Eu a eurofondy!To povedal hned na zaciatku a zatial tak aj kona!Ci dobre musia posudit obyvatelia BB kraja!
onanym | 20-01-2015 16:22:53
Ono nechapem osobne, preco je take halo okolo toho. Nebude dotovany, nik mu okrem cestujucich neda dotacie, tak potom co sa riesi? Keby chcel mat linku Krizovany nad Dudvahom - Vieden, tak im to moze byt snad jedno...
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 20-01-2015 15:10:33
Nieco z toho, co napisala Shelley moze byt pravdou.Dolezite vsak je, ze Kotleba nad tym nemeditoval a konal tak, ako uklada zakon.
hombre | 20-01-2015 14:34:53
shelley | 20-01-2015 13:52:40
Vaše myšlienkové pochody dospieť ku takému presvedčeniu, ako ste ho odprezentovala, sú obdivuhodné!
Marek | 20-01-2015 14:02:29
Tesim sa a konecne. Kvalita RegioJet je neporovnatelne lepsia s ostatnymi pseudodopravcami. O cene ani nehovoriac...
shelley | 20-01-2015 13:52:40
Som presvedčená, že Kotleba to neurobil kvôli ľuďom - občanom, ale preto, aby naštval Freša a Belicu.

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign