Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

AFC Nové Mesto nad Váhom - ŠKF Sereď 2:0 (1:0)

Igor LehockýDátum31. 10. 2015 19:33:20TémaFutbal
200

                        Na odohratie 15.kola futbalovej DOXXbet ligy sereďania ( v červenom ) odcestovali do Nového Mesta, kde od 13.00 hod. dnes odohrali odvetu zápasu, ktorý ŠKF na domácom ihrisku prehral vo 4.kole terajšej základnej časti 0:1. Bodové manko zo začiatku sezóny sereďania takmer zotreli v predchádzajúcich posledných 3.kolách keď naplno bodovali doma i vonku, s 23. bodmi pred dnešným zápasom mali o dva body viac ako domáce AFC preto sa mohol očakávať vyrovnaný súboj mužstiev zo 4. a 6. priečky priebežnej tabuľky, ale asi štyridsiatka fanúšikov zo Seredi dnes v Novom Meste tajne dúfala v bodový zisk po zlepšenej hre ŠKF.

                       Hneď v 1.minute za obranu ŠKF nebezpečne zabehol domáci Kurtin ale kapitán hostí Hulák ho už vo svojej šestnástke k zakončeniu nepustil. Vo 4.minute si to stredom pola k bráne domácich namieril Orolin, jeho strela z hranice šestnástky bola zblokovaná a opakovaná strela z kopačky Čertíka z 18m letela vysoko nad bránu. V 14.minute opäť Kurtin ohrozoval bránu hostí keď stredom sa dostával za obranu ale našťastie z hranice šestnástky vystrelil slabo priamo na Šálku v bráne ŠKF, keď ešte smelo mohol pokračovať s loptou na nohe do vnútra veľkého vápna. Ihneď z protiútoku si sereďania vypracovali dobrú pozíciu na zakončenie, keď Orolin po pravej strane potiahol akciu ku šestnástke domácich, nabil do ľava pre nabiehajúceho Čeryho ktorý ale na hranici šestnástky loptu pri streleckom pokuse netrafil a jeho minela pobavila domácich fanúšikov. V 27.minute Poluch vystihol rozohrávku domácich hneď za poliacou čiarou vlastnej polovice, poslal do šprintu Orolina, ten prihrávkou presne našiel nabiehajúceho Kráľa na hrote ale jeho zakončenie z 15m bolo zlé a nedôrazné, strela išla v pravo od brány. V 28.minute sice skončila akcia domácich s loptou v sieti hostí ale po nebezpečnej hlavičke Kurtina zo 6m ju do siete dorážali z ofsajdu. Hneď z protiútoku sa v šanci ocitol Kráľ ale v šestnástke a v nádejnej pozícii loptu stratil. V 40.minute center hosťujúceho Polucha na hranicu šestnástky domácich spracoval Kráľ a pravačka Orolina zo 17m tesne míňala pravú žrď a domáci si vydýchli. V 43.minute založil peknú akciu hostí T.D. Ba, loptu dostal Mujkoš ktorý ju potiahol do otvorenej obrany domácich, zo 14m mohol sám zakončovať ale ku päťke vysunul v pravo Bartoša ktorého center naspäť do ľava domáci odkopli a bolo po šanci, škoda a nedáš-dostaneš neomylne zapracovalo. V 44.minute domáci zaútočili po pravej strane až ku šestnástke, center do ľava našiel nabiehajúceho Šebeka a ten z jednotky trafil milimetrovo ľavú žrď od ktorej sa lopta po celej šírke brány odrazila do sita ku pravej žrdi bezmocného Šálku - 1:0. Domáci boli smerom do predu aktívnejší v prvom polčase a aj strelecky, po 3krát mierili medzi žrde a mimo bránu oproti 3. streleckým pokusom hostí iba mimo bránu, inak sa hral vcelku vyrovnaný prvý polčas, škoda nepremenených šancí veľmi neistého a nerozhodného Kráľa v ŠKF.

                      Druhý polčas začal náporom domácich a závar v šestnástke hostí končil strelou zo 16m k ľavej žrdi, ktorú Šálka vytlačil na roh. V 50.minute zahodil šancu aj hosťujúci Orolin, keď z 12m vystrelil vysoko nad bránu. Po jednom zo súbojov vo výskoku v 51.minute z ihriska odišiel z ŠKF Kráľ, ktorého nahradil v 53.minute Kolorédy a v 56.minute po faule sa naskytla šanca pre domácich zo štandardky a loptu si vo vzdialenosti asi 22m postavil domáci kapitán, ktorý cez múr hostí poslal po zemi loptu presne k pravej žrdi - 2:0 a márny bol hnev Šálku na deravý a tým pádom neúčelný múr hostí. Domáci sa ukľudnili, ich hra dostala pokoj v rozohrávke, presne si odovzdávali loptu a v 57.minute mohol navýšiť skóre Múdry, ktorý na ľavom krídle sám vbiehal s loptou na nohe do šestnástky ale jeho strelu zo 14m Šálka vyrazil na roh. V 62.minute mohol zápas korigovať na kontakt hosťujúci Čertík ale z ľava z 11m vystrelil iba tesne nad. Od 63. do 67.minuty prebehlo niekoľko striedaní na obidvoch stranách a v 68.minute center do šestnástky domácich z pravej strany nikto netečoval a loptu pred ľavou žrďou vyškriabal na roh Belic v bráne AFC. Hostia v týchto fázach boli častejšie na lopte a útočná snaha sa im nedala uprieť, tlačili sa vysokými loptami do šestnástky domácich a v 70.minute center Turčáka z prava do šestnástky Belic vo výskoku minul a prekvapený Čertík pri ľavej žrdi už hlavou z 1m nedokázal zareagovať. V 71.minute ušiel hosťujúci Orolin s loptou na nohe po ľavom krídle až do šestnástky domácich a ku malému vápnu ale prihrávka do prava už neprešla na nikoho zo spoluhráčov, škoda. V 81.minute ešte rohový kop Pecha skončil na brvne Belicovej brány ale domáci zápas dohrávali v zodpovednej defenzíve, cez ktorú hostia márne hľadali nádej na dobrý výsledok. V  nastavených 2 minutách ešter žlté karty za vzájomný fyzický atak po odpískanom faule uvideli veľmi dobre hrajúci hosťujúci T.D.Ba a domáci Kurtin a o chvíľu hlavný rozhodca zápas ukončil.

                      Asi 300 domácich fanúšikov sa odvďačilo po zápase hráčom AFC potleskom a väčšina hráčov ŠKF sa sklamane rýchlo stratila v útrobách hlavnej tribúny. Pri pohľade na štatistické údaje zápasu musí každému dôjsť, že dnes sereďania nemohli pomýšľať na úspech, lebo za 92 minút zápasu sa medzi 3 žrde domácich netrafili ani jeden krát a tento ukazateľ na ich konte nesie známku mizérie a ešte s otázkou, čo tým chcel básnik povedať. Škoda zahodených šancí najmä v prvom polčase a škoda aj toho, že sereďania dnes nedokázali nadviazať na dobré výkony z predchádzajúcich kôl, čím si opäť opticky zhoršili kolonku strelených a inkasovaných gólov na -3. S veľkým počtom nepresných prihrávok a faulov sa dá ťažko niečo tvoriť, lebo každá jedna nepresná prihrávka a faul je odovzdanie lopty súperovi zadarmo a vysoký počet faulov býva spravidla ukazateľom mentálne slabých hráčov!

Zostavy - domáci : T.Belic - P.Šupka(K), M.Šupák, F.Kutaj, J.Vlado(88.M.Jurkovič), M.Lopušan(73.D.Rapavý), I.Múdry, M.Jastráb(65.A.Urban), M.Šebek, M.Jurica, P.Kurtin

              -  hostia :  M.Šálka - M.Mujkoš(63.M.Pecho), M.Poluch, J.Čertík, M.Loduha, R.Hulák(K), R.Bartoš, P.Orolin, V.Kráľ(53.F.Kolorédy), D.Čery(67.B.Turčák), T.D.Ba

ŽK: 91. P.Kurtin - 91.T.D.Ba

Góly: 44. M.Šebek, 56. P.Šupka

Strely      na bránu - 5  -  0

           mimo bránu - 5  -  6

Rohy -  8 -  5

Fauly -  11  -  18

Ofsajdy -  2  -  2

Rozhodoval: Rastislav Jurenka


Fotogaléria k článku:

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

Zobraziť všetky fotografie
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký
200
Autor: Foto: (C) Igor Lehocký

Skryť všetky fotografie

Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
›REGISTROVANÍ NICKOM‹
všetci

Pre pridávanie komentárov k článkom sa prihláste. Ak nemáte prihlasovacie meno a heslo, zaregistrujte sa tu.

Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign