Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Práve dnes je potrebné nielen politikom, ale aj oligarchom ukázať, kto je skutočným pánom v krajine.

Miloš MajkoDátum23. 03. 2018 07:45:15TémaTak to vidím ja...

Na námestia dostali desiatky tisíc ľudí. Začali, keď to bolo nutné, no skončili v čase, kedy bolo potrebné ešte viac zabrať a aktivizovať spravodlivo rozčúlených občanov v odstraňovaní mafiánskych spôsobov  riadenia spoločnosti na všetkých úrovniach. Aj v samosprávach.

„Dnes pán prezident  Kiska vymenoval novú vládu. Preto sme sa rozhodli, že v piatok sa v Bratislave zhromaždenie ‚Za slušné Slovensko‘ neuskutoční,“ informovali dnes organizátori plánovaného a vopred ohláseného protestného zhromaždenia v hlavnom meste.

„My nikam neodchádzame, budeme pozorne sledovať systémové zmeny, ku ktorým sa nová vláda prihlásila a o ktorých hovorí, že je pripravená ihneď ich realizovať. To, čo vládna strana spravila doteraz, je absolútnym minimom,“ povedali organizátori pravdepodobne si neuvedomujúc, akú historickú šancu má krajina na očistu od skorumpovaných politikov prisatých na verejných financiách prakticky od Nežnej revolúcie.

Práve teraz je doba na dokázanie politikom presvedčeným o svojej nenahraditeľnosti, že je tu nová generácia ľudí, ktorá si plne uvedomuje nebezpečenstvo fungovania spoločnosti na klientelizme, korupcii a delení občanov a firiem na „našich ľudí“ a tých ostatných.

A práve dnes je potrebné nielen politikom, ale aj oligarchom ukázať, kto je skutočným pánom v krajine.

Organizátori protestov síce vyhlásili, že „nikam neodchádzajú a budú pozorne sledovať systémové zmeny, ku ktorým sa nová vláda prihlásila“  otázkou však je, aké systémové zmeny očakávajú od politikov strany vládnucej krajine v podstate desať rokov a aj v takto vypätej situácii ochotnej na vedúcich postoch vo Vláde SR popresúvať iba niekoľko figúriek na šachovnici v neférovej hre začatej dávno, ešte pred vraždou novinára a jeho priateľky.  Organizátori akosi zabudli povedať, čo očakávajú od strany a politikov, ktorí doviedli  spoločnosť  do stavu, v ktorom nie sú rešpektované základné atribúty civilizovaného štátu  ako spravodlivosť , vymožiteľnosť práva.

Vyzerá to tak, že títo mladí ľudia akosi nepochopili,  na akom morálnom dne sa nachádzame a že ľudia vďaka ktorým na Úrade vlády na vysokej pozícii pracovala frajerka? premiéra bývajúceho v byte daňového podvodníka a sloganom polície je „Skutok sa nestal“ , pre slušných ľudí zárukou na lepšie Slovensko nie sú.

A organizátori si akosi neuvedomili,  že  protesty už z ďaleka  neboli ich protestami.  Stali sa totiž nádejou stoviek tisíc ľudí na lepšiu a spravodlivejšiu budúcnosť pre naše deti.    

Dnes protest aj v Bratislave bude vďaka vysokoškolákom a verím, že nebude posledným. Čistenie spoločnosti od skorumpovaných „politikov“ mýliacich si nielen štát, ale aj mestské a obecné úrady so svojimi firmami ešte len začalo. 


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
odpoved | 25-03-2018 13:14:33
zlodej kričí chyťte zlodeja
Smer-zlodejiny | 25-03-2018 11:06:28
Slovenskej republike na liečiteľné choroby ročne zomrie o 3000 ľudí viac ako v Česku, výdavky oboch krajín na zdravotníctvo sú rovnaké.
Uvaha | 25-03-2018 09:02:58
Samozrejme ze pre vsetkych
Drogy v parlamente | 24-03-2018 23:08:05
Uvaha | 24-03-2018 16:27:54

úplný súhlas, ale pre všetkých poslancov tak ako v
autodoprave...

poliačik teraz HNUTIE progresívne slovensko
http://www.parlamentnelisty.sk/arena/monitor/Poliacik-a-drogy-Taketo-ma-s-nimi-plany-276714
predtým SaS

Vložil Hanto
gulak | 24-03-2018 16:32:06
Catering ala Vadala
Uvaha | 24-03-2018 16:27:54
Co ten Pellegrini z tym bielym praskom?Verime mu ,ze to boli sparatka?
Alebo zazracny kokain ktory stimuluje psychicke funkcie
a mozno vdaka ktoremu boli politici tak mimoriadne vykonni, neunavni s vynikajucimi recovymi prejavmi ?
Len sa pozrime na Fica, Pellegriniho ,Kaliho
Ako nahle vzniklo podozrenie uPociatka a trestne oznamenie z podozrenia na uzivania kokainu v panike zdupkal z politiky / za usami mal okrem toho uz dost inych pruserov ,tak bolo treba zastavit sa/ Ved nabaleny bol uz dost,aby mohol viest bezstarostny zivot z nakradnuteho dlhodobo
Ta nevycerpatelnost vrcholovych politikov Smeru
Myslel som si nacom ficia? Pouzivaju snad psychowolkmeny na stimulaciu psychiky? Sotva
Bola by to rozpravka alebo - bezbreha konspiracia-
keby sme si mysleli ze cestou Marie Troskovej mali k Vadalovi
blizko na zabezpecenie pravidelnych dodavok pracovne drogy kokainu.
Ich bohemske zivoty potrebovali ficat na plny vykon
A bola by to velka konspiracia keby si radovy obcan potom co mal moznost doposial vidiet a citat myslel ze
za drogu neplatili keš —mohli platit kompenzaciou- pridelenim eurofondov -polnohospodarskych dotacii na neexistujuce vymery pody ...
A Mariska Triskova zabezpecuje dodavky kokainu z najspolahlivejsich zdrojov od Vadalovcov a Digovcov
Bolo by to velmi nerealne ???
Pokial nepojdu politici Smeru na nezavisle drogove testy z vlasov
Take podozrenie tu bude
Trvajme na tom obcania
Ich fyzicka a mentalna vykonnost arogancia boli neprirodzene
mozne potencovane uzivanim kokainu
POLITICI SMERU PODME NA DROGOVE TESTY NA PRITOMNOST
KOKAINU VO VLASOCH
Nech mame istotu ze mame cistych politikov!!
Matovic "Smer-SD je zlocinecka organizacia" | 24-03-2018 11:35:51
Matovic \"Smer-SD je zlocinecka organizacia\" aj sa da suhlasit s Igorom.
gulak | 23-03-2018 17:27:20
Pellegriniho kancelarii bude šefovať Ficov bratranec..no,čo spravíš,ked je najlepší..
Aktuálne | 23-03-2018 17:07:30
Pre SIN. | 23-03-2018 14:46:50 Aktuálne si pozri online prenos z Nám. SNP v BA. Tam je vidno čo je realita aj bez Matoviča a Sulíka. A to bolo oficiálne na dnes odrieknuté zhromaždenie Za slušné Slovensko.
Pre SIN. | 23-03-2018 14:46:50
Presne som opísal situáciu.To Vy fantazirujete,Nechcel som ísť na takúto,urazajucu diskusiu,ale prosím.Co je Blabla?Je to jednoducho realita.To si ozaj myslíte,že ľudia išli do ulíc,že chcú tých dvoch exotov?Ľudia nechceli Fica.
s.i.n. | 23-03-2018 14:29:31
Pre SIN. | 23-03-2018 13:14:27
Nechcem sa hrať na jasnovidca, ale nič iné som od vás, ako to čo ste napísal, som nečakal. Na konkrétnu a zrozumiteľnú otázku len samé blá, blá a pre istotu od veci.
gulak | 23-03-2018 14:09:18
A este jedna vec..ficovolici,uz ste si prezreli to video,kde na tlacovke..Bugar,Pellegrini..tomu novemu premierovi pri vytahovani mobilu,vypadol zvlastny biely predmet..Bugarov vyraz hovori za vsetko..
gulak | 23-03-2018 14:02:20
Pozrite si majetky poslancov koalicie,pozrite si sumy v stovkach milionov eur,co sa minuli na rozne tendre,na IT systemy,ci ine pochybne predrazene verejne obstaravania,ale Vam v tych Vasich kotrbach neustale,len srotuje.Matovic,Sulik.asi mate v sebe nieco z mimonov..
Pre SIN. | 23-03-2018 13:14:27
To je Vaša mienka a Vaša argumentácia.O čo Indie sa majú opierať,ako o právoplatné demokraticke voľby? Keď dosiahnu predčasné voľby O.K. ale to nie je v dohľade.Pri všetkom,čo \"hádam bolo\"pri tej ohavnej vražde,je Slovensko právny štát,nemôže jednoducho zmeniť vládu,no to by sa mohlo pekne obrátiť v budúcnosti na nepekné veci.A potom,pravica vôbec vládnuť nemôže,v každom prípade nie na čele so Sulikom,alebo Matovicom.
s.i.n. | 23-03-2018 12:28:25
ad Pre SIN. | 23-03-2018 11:30:09 tu je povedané všetko:

\"..Na rôznych tlačovkách počas uplynulých troch týždňov odznelo dosť, až veľa argumentov, prečo mala celá vláda kompletne odstúpiť. Jednak by tým netraumatizovala ďalej spoločnosť a vyslala by do sveta signál, že je v nej aspoň trochu politickej kultúry.
Opierať sa o výsledky volieb spred dvoch rokov, počas ktorých napáchali hromadu neprávostí v rozpore so svojim sľubom občanom daným v programovom vyhlásení, je vlastné len takým ľuďom ktorí sa chcú silou mocou a za každých podmienok udržať hore.\"
V parlamentnej demokracii, teda tam kde majú politici akúsi sebareflexiu a sú čo i len v dôvodnom podozrení z porušenia zákonov, odstúpia aj pod menším tlakom verejnosti, než akého sme boli v uplynulých dvoch týždňoch svedkami. Taký precedens, aký spravil Fico, si táto krajina nepamätá.
P.S. a vy sem napíšte, čo si predstavujete pod pojmom korupcia, zneužívanie moci verejného činiteľa, ...
Frajerka alebo špiceľ | 23-03-2018 12:26:12
Len tak rozmýšľam prečo sa Fico od istého času otočil tak povediac o 180 stupňov. Prvá ale zrejme jeho najväčšia (chyba?/ bola že sa odvážil postaviť proti rozhodnutiu EU a to proti kvótam ktorá nás mala donútiť prijať tisícky utečencov. Potom mu ponúkli miesto v parlamente taktiež sa odvážil proti narkomafii ktorá sa tu začala poriadne rozmáhať a tak mu museli klepnúť po prstoch. A tak aby vedeli o všetkých jeho krokoch museli k nemu dosadiť niekoho kto ich bude informovať o všetkých jeho krokoch a tak k nemu dosadili pani Troškovú ktorá je s nimi úzko spätá.
pre ja už neverím | 23-03-2018 11:47:51
celkom s tebou suhlasim ale ešte si zabudol na tie státidice hektarov zabetonovanej úrodnej zeme čim nas chcu donutit aby sme potraviny mäso nakupovali zo zahraničia a aj to z dost pochbnych zdrojov. Ak by sme do vlady dosadili Matovičovcov - Súlikovcov nič dobreho by sme od nich čakať nemohli. Ved je očividné že sú riadení Sorošovou chobotnicou. Prečo? Stačí sa obzrieť dozadu. Neustále vyvolávali na uliciach nepokoje no okrem niekoľko zmanipulovaných sa im do ulíc nepodarilo dostať. Tak pred niečo pred dvoma mesiacmi postavili vedľa Matovičovcov postavili Knažka, Budaja známych z takzvanej nežnej revolúcie, zrejme aj to bolo malo takže zrejme sorošova chobotnica dala odpravit novinára, ktrý odhalil ich nekalé praktiky a ako vidno toto zabralo čím sa netajil ani pán Matovič keď vyhlasil že vdaka smrti Jána Kuciaka...Dalej to už poznáte. Matovičovci a Sulikovci, sú iba figurky na Sorošovej šachovnici
Pre SIN. | 23-03-2018 11:30:10
To,ako si predstavujete parlamentnú demokraciu?
Pre SIN. | 23-03-2018 11:30:09
To,ako si predstavujete parlamentnú demokraciu?
ja už neverím nikomu | 23-03-2018 11:28:43
povedzte k čomu dobré sú tieto protesty? V 89 tiež nám sľubovali hory - doly a čo urobili? s privatizovali alebo lepšie povedané rozdali si medi sebou dovtedy fungujúce podniky predali zahraničným podnikateľom strategické podniky, zničili hranice vďaka čomu sa teraz môžu sem dostať cudzinci ktorí nekontrolovateľne zaplavujú našu krajinu.Dovolili aby sa tu rozmohla narkomafia čo ešte chcú založiť islam a zničiť kresťanstvo? Dovolia tu búrať kostoly a budú miesto nich stavať mešity? Pretože od tých komediantov ktorí sa od samého začiatku zvrhnúť vládu nič iné ani čakať nemôžeme.
s.i.n. | 23-03-2018 09:28:45
Andrej Kiska sa ocitol v situácii, ktorú relatívne dobre rozohral, ale zle ukončil. Od samého začiatku, kedy vyriekol na verejnosti svoje požiadavky v mene slušných ľudí tejto krajiny, bolo jasné, tí, čo majú moc zo zákona od posledných volieb, sa jej nechcú vôbec vzdať! A len čakali na to, kto povolí. Prvý, kto zlyhal je p. prezident. Na rôznych tlačovkách počas uplynulých troch týždňov odznelo dosť, až veľa argumentov, prečo mala celá vláda kompletne odstúpiť. Jednak by tým netraumatizovala ďalej spoločnosť a vyslala by do sveta signál, že je v nej aspoň trochu politickej kultúry.
Opierať sa o výsledky volieb spred dvoch rokov, počas ktorých napáchali hromadu neprávostí v rozpore so svojim sľubom občanom daným v programovom vyhlásení, je vlastné len takým ľuďom ktorí sa chcú silou mocou a za každých podmienok udržať hore.
Mám podozrenie, že neočakávanému kroku organizátorov protestov predchádzalo niečo, ako \"obchod\" s mocou. Dnes je už isté, že tí istí organizátori, ktorí vliali ľuďom nádej na obrat k lepšiemu, teda k spravodlivému a slušnému štátu už do ulíc dnes celkom určite sklamaných ľudí nedostanú! Všetko, čo sa okolo tohoto rozhodnutia odohralo a ešte odohrá, sú už len také bláboly! Myslím že sa tu onedlho potvrdí ono známe \"čo ma nezabije, to ma posilní\". Kto vyšiel z tejto situácie posilnený a ako víťaz, je asi každému uvažujúcemu človeku celkom jasné!
Namestie | 23-03-2018 09:01:45
Oligarcha je predsa aj Matovič ktorý má mať údajne cez 60 miliónov. Hlina ktorý sa sám aj tak raz pomenoval. Kollár ktorý má údajne podľa plus7 dní majetok v hodnote 280 milionov eur.
Oligarchovia ktorý robili daňove podvody a spolupracovali s mafiou teraz najviac búchajú do stola že treba nám novú vládu. Irónia :)

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign