Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Sereď Online

ISSN 1337-8481   Dnes je 18. 3. 2020, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Wifina - internetove pripojenie pre verejnost
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Farnosť Sereď
Označenie inzercie
Historické fotografie
Sereď
Označenie inzercie
Linky
Videá

Odprezentovaná rekonštrukcia na Vonkajšom rade nebude - obytelia boli proti: VIDEO

Iveta TóthováDátum27. 09. 2013 11:59:12TémaMestský úrad
24

Stav miestnej komunikácie na ulici D.Štúra a Vonkajšom rade je často terčom kritiky obyvateľov tejto lokality. A tak mesto Sereď chcelo urobiť rázny krok a v tejto časti mesta urobiť väčšiu rekonštrukciu. Cesta na ulici Vonkajší rad je veľmi úzka, po jej okraji parkujú vozidlá a povrch je už tiež v katastrofálnom stave.  V diskusných príspevkoch  je často nastolená téma, ktoré  rekonštrukčné práce by mali byť v meste uprednostnené a kam by mali byť financie prednostne  investované. A práve stav miestnej komunikácie na Vonkajšom rade bol ten,  ktorý chceli jej obyvatelia čo najskôr vyriešiť. A tak mesto Sereď po dohode so správcom vyvesilo na vchodové dvere činžiaku na Vonkajšom rade oznam, v ktorom zvolalo stretnutie s obyvateľmi tejto lokality. Stretnutie sa uskutočnilo 2. septembra na MÚ  v čase od 14,00 do 17,00 hod.  Vedenie mesta totiž uznalo, že v tomto prípade treba s občanmi komunikovať a odprezentovať im daný projekt rekonštrukcie, nakoľko sa ich táto zmena priamo dotýka Na stretnutie z 200 dotknutých osôb prišli asi 20-ti. Vypočuli si z úst p. Práznovského, čo projekt obnáša.

 Ak by sme to mali zhrnúť, projekt bol vypracovaný ešte v roku 2010 a počítal s  rozšírením cestnej komunikácie na obojstrannú premávku,  s vytvorením parkovacích miest formou kolmého státia, vybudovanie chodníka od kotolne  smerom k hlavnej ceste popred bytový dom a následne vybudovaním schodov  k chodníku  pri hlavnej ceste na moste.  Niektorí z prítomných boli proti takejto rekonštrukcii. Súhlasili s tým, že stav komunikácie je potrebné riešiť, no o zeleň prísť nechcú.  O tom nás presvedčili aj niektorí obyvatelia, keď sme boli na danom mieste reportáž natáčať.

S ohľadom na pripomienky občanov sa teda plánovaná rekonštrukcia v takom rozsahu v akom bola odprezentovaná na MU pozastavila. Na to aké ďaľšie kroky podnikne mesto s touto komunikáciou si obyvatelia tejto lokality budú musieť ešte počkať.


Video k článku:


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹
Zasa akože niečo spravia? | 06-02-2014 10:21:45
Ale tu v Seredi sa aj robia určité kroky vpred, no len stoja za .... málo! Ved sa len pozrime na Námestie SLob.ten zateplený barák, to už kto mohol skolaudovať? Boky nedokončené,no dokončené ale ako?? Tie nátery na bokoch no katastrofa. A na Garbiarskej ? Akože natierali zábradlie na schodoch - vonkajších , a len čo to tam nasadili - pozeráme a hrdzavé. Farby praskajú, parapety nehovoriac - vykrúcené,pukajú .... A to nehovoriac o tom čo všetko sa malo porobiť ,ale? Nevydalo . Akosi bolo zrazu málo penazí. Tak nezostalo na nič ! Výťahy staré, zasekávajú sa každý den,no nevyšli peniažky! Ako je to možné? Ide sa niečo robiť - veľkééééé plány . To bude, to bude, to bude. A zrazu? Nič !!! Tu sa robí len na oko , spravme niečo - je jedno ako to bude , ale hlavne rýchlo vymyslime dáky projekt - ved prachy budú a to je hlavné.
Obcan | 06-02-2014 10:06:16
Mna by len zaujimala jedna vec:
Ak si na urade nezelali anonymnu diskusiu,preco tu ANONYMNE prispievaju ???
Vopred dakujem za anonymnu :-))) odpoved od hociakeho prispievajuceho uradnika,alebo poslanca.
Dakujem.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 06-02-2014 08:46:05
LLLLL | 05-02-2014 01:29:17 | a v tomto prispevku:
pre LLLLL | 05-02-2014 01:29:17 | a niekolko dalsich prispevkov pod inymi clankami (samozrejme anonymnych) -

davajte si pozor, aby sste si neskocili do reci. ;-)

Chapem potrebu za kazdu cenu pochvalit chclebodarcu, no su veci neobhajitelne.
Dostali ste aj slusnu otazku od diskutujuceho - odpoved nikde. Esteze je na SOL mozna anonymna diskusia, ze? To ma slobodny obcan vymozenosti...
pre LLLLL | 05-02-2014 01:29:17 | 06-02-2014 06:46:11
Veď čas ukáže komu poslúžil hlavný aktivista a za čo???
LLLLL | 05-02-2014 01:29:17
Dnes prebeho výrub "nádhernej" zelene na ulici Vonkajší rad, a div sa svete aktivisti a ochrancovia zelene ani necekli, dokonca ani ich ideologický vodca, si nenašiel argument ako ochrániť staré zhnité vŕby, čo v podstate ohrozovali bezpečnosť osôb pohybujúcich sa v tejto lokalite. Pri tejto prílezžitosti sa natíska otázka komu a k čomu mala kampaň slúžiť, a kto v nej ťahal za kratší koniec, či nie práve občania žijúci na tejto ulici
pre Ja... | 02-10-2013 01:48:17 | 02-10-2013 18:34:21
V prvom rade si treba uvedomiť, čo vlastne pojem negramotnosť znamená. Citujem:"Negramotnosť (z rus. gramota) alebo analfabetizmus alebo analfabetstvo (z gréc. an-alfabétos) znamená neschopnosť čítať a písať." a potom čo je pojem vandrák, citujem: "vandrák, -a, mn. č. -ci muž. r. pejor. kto sa bez cieľa, bez stálej práce potuluje, túla, tulák, vandrovník".
Toľko k výkladu Tebou použitých slov. Ale to myslím že tieto slová si niekde počul, a bez toho aby si vedel ich význam si v alkoholovom opojení požiadal niekoho aby napísal Tvoj príspevok.
Ale musím sa priznať, výber diskutujúcich bol taký, že by sa zaň nemusela hanbiť ani Vacvalová s Andrášim. Len Teba som tam nevidel.
Určite by sa Ti oplatilo zanôtiť si pieseň "Bež domú Ivane."
Pre Ja | 02-10-2013 09:03:52
Počul si už o dvoch písmenkách IQ?To je skratka pre inteligenčný qôcient!Ked že tebe chýba tak opak inteligencie sa volá demencia!Tej máš dosť!Všetky príspevky čo si dal sú ovplyvnené tvojou diagnozou demencia!Máš volebné právo?Dúfam že nie,lebo potom ak máš tak to na slovensku vypadá tak ako to vypadá!
Ja... | 02-10-2013 01:48:17
Same pripomienky.... Vandraci negramotny co smrdite korunou a pripomoenky idete davat. Hubu otvarat to ano ale urobit to vy to nie... Doma na cicine sedet a urobte mi vsetko pod nos.. Vandraci ste aj budete
amam | 29-09-2013 08:05:39
Ja ešte malú pripomienku. Pozrel som si spätne článok uverejnený na stránkach SOL" http://www.seredonline.sk/clanky/na-stretnutie-obcanov-s-vedenim-mesta-ludia-prisli/ ". Myslím si že fotografické spravodajstvo má dostatočne výpovednú hodnotu. Pani redaktorka sa pravdepodobne pomýlila v sčítavaní prítomných na mestskom zastupiteľstve, a už vôbec nie v interpretácii, kvôli čomu tam prišli a aké zaujímajú stanovisko k problematike uvádzanej v článku. Neviem komu poskytuje nie zrovna najkorektnejšími interpretáciami službu. Dal som si námahu a hovoril s ľuďmi na fotografiách zo zastupiteľstva. Ano je pravda že časť bola proti projektu prezentovanom na zastupiteľstve, ale nie všetci, a keď mali odpovedať na otázku prečo sú proti, odpovedali že ved im to aktivista vysvetlil ako je to nevýhodné. Ale bolo tam aj časť, ktorá síce s projektom súhlasili, ale nevyjadrili sa verejne, dôvod neviem prečo nie. A týchto bolo viac ako traja či štyria čo nesúhlasili zo zásady, pretože to nebol ich nápad, a chcú sa nejakým spôsobom zviditeľniť.
Nenechá ma vyjadriť sa aj k zeleni, za ktorú sa skrývajú, alebo lepšie povedané skrývajú svoje ciele. Samozrejme aj ja súhlasím s tým, že zeleň treba chrániť, a zveľaďovať, ale podotýkam zeleň, ktorá neohrozuje majetok občanov a životy prechádzajúcich. Pri rozhovoroch s občanmi zúčastnenými na zastupiteľstve vyšlo (z úst niktorých) najavo, že konečne odstránia staré hnilé stromy, a že majú v minulosti skúsenosť s tým, že ulomená haluz spadla na auto stojace pod stromom. Nechcem si predstaviť, čo by sa stalo keby tade prechádzala trebárz mamička s kočíkom v inkriminovanom období.
A ešte jedna otázka. Nie je plytvanie finančnými prostriedkami na zisťovanie zdravotného stavu zelene, ktorá každému laikovi sama o sebe hovorí, že je chorá a nebezpečná len preto, aby bolo všetko podložené tak, aby si pár krikľúňov vyriešilo svoj komplex?
Verím že informovať občanov je správne ale treba nezaujato. Nie tendenčne. Potom to nastoluje otázku, komu a prečo to má slúžiť.
Janula011 | 28-09-2013 13:50:55
Zaroveň je zaujímave, že projekt tejto rekonštrukcie je vypracovaný od cca 2010. Vtedy sa kto z kompetentých z Meského úradu opýtal tam bývajúcich obyvateľov, ktorí platia poctivo mestu dane, aký majú na to názor. NIKTO. Len teraz budú argumentovať, že za na videu prezentovaný projekt zaplatilo cca 8 000€. A teraz tento projekt pôjde do koša. Lebo nikto sa nikoho na nič nepýtal. presne platí - O NÁS BEZ NÁS. Takto sa nakladá s mestskými financiami. Viete si predstaviť, na čo sa iné mohli použiť tieto peniaze. Na závěr chcem len dodať jednu vec. Pozornému oku okolo idúceho nemôže uniknúť skutočnosť, kde parkuje vyjadrujúci sa mladí pán na videu. Rovno při schodoch. Keby mohol, tak s autom vbehne až do vchodu. A on je zásadne proti rekonštrukcii. Takáto je pravda. Otvorme oči a prijímajme aj iné názori.
Janula011 | 28-09-2013 12:31:57
Milá Ivetka. Ako osm pozerala,tak sítě sa pytli obyvateliek,ktoré nepovedli na kameru celú pravdu. Je zaujímavé, že obyvatelia dotknutého obytného domu Mali 20.9.2013 schôdzu, kde sa zúčastnení vyjadrovali k predstavám města. Disponujem informáciou, že Dotazované dámy boli na domovem schôdzke prítomné a súlhlasili s návrhom ostatných obyvateľov. Na čo potom dávate verejnosti infomácie, ktoré nemáte overené. To že sa nikto nechtěl vyjadriť na kameru? Ako správný reportér by som to riešila vypnutím kamery a rozhovorum mimo záznam a potom by som to interpretovala. Je veľmi spôsobov, ako informovať pravdivo a ucele. KAŽDÁ MINCA MÁ DVE STRANY!!!!!!!
anonym | 28-09-2013 10:43:34
...len ti obytelia keby posluchali to by bolo
Registrovaný Iveta Tóthová Iveta Tóthová | 28-09-2013 09:04:24
Janula, na Vonkajšom rade sme stáli dosť dlho. Áno, nemáme viac názorov v reportáži. Ale niektorí obyvatelia, ktorí išli okolo neboli ochotní sa vyjadriť k problému a my predsa nemôžeme zvoniť na zvončeky obyvateľom, že poďte dole povedať niečo na kameru. Dokonca pri natáčaní zaparkovalo auto pred činžiakom a majitelia z neho ani nevystúpili pokiaľ sa kamera nevzdialila. POZOR, my sme v reportáži nepovedali, že žiadna rekonštrukcia NEBUDE. Ale že nebude v takej podobe ako bola odprezentovaná. Túto informáciu máme od zástupcu primátora. Preto je na záver povedané, že aké ďalšie kroky v tomto smere budú podniknuté, si budú musieť obyvatelia tejto lokality ešte počkať. Nie sme ani na jednej strane ani na druhej. A upozorňujem - informujeme vždy pravdivo. Neviem kedy ste dávali p. primátorovi návrhy, ale podľa všetkého to bolo po natočení reportáže. Nie všetky materiály sú v deň natáčania aj uverejnené. Inak by nám o predloženom novom návrhu primátorovi povedali aj samotní respondenti v reportáži ako aj zástupca primátora. No budeme radi, ak o predloženom návrhu budete verejnosť informovať. Informácie o návrhu mi pošlite prosím na mail,ktorý nájdete v kontaktoch. Táto reportáž môže mať kľudne pokračovanie v tom štýle, že samotní občania hľadajú riešenie problému. Vopred ďakujem za vašu informovanosť.
Janula011 | 28-09-2013 07:43:56
Chcem reagovat na reportáž,ktorá bola spracovaná iba z jednèho uhľa pohľadu a nepravdivo. Nie je vôbec pravda, že obyvatelia dotknutého bytového domu sú proti rekonštrukcii. Pretože sa paní reportérka nedotazovala viacerých obyvateľov na názor. Pokiaľ viem, obyvatelia sa dohodli o variante možnosti rekonštrukcie cesty, ktorá bude predložená pánovi primátorovi na zasadnutí v októbri, s ktorou zázračne súlhlasili já dotazovaní obyvatelia z reportáže.. Bolo by celkom fajn, keby ľudia mesta Sereď boli infomovaní pravdivo a nie ako to pani redaktorke vyhovuje. Ľudia spamätajte sa a nerobte unáhlené záveri.
Vlado | 27-09-2013 21:54:46
Veľmi zaujímavé a ešte viac divné.Obyvatelia boli proti tomu aby sa opravila cesta, ktorú denoodenne využíva množstvo ľudí a spravili sa im riadne parkovacie miesta?Mám z toho pocit, že stretnutie bolo v štýle o nás bez nás.Nebývam tam ale ako to už bolo povedané, stretnutie v tejto veci malo byť v prvom rade v danej lokalite, v dobe keď je väčšina ľudí doma z práce.Verím tomu, že by ich to zaujalo.Bolo to vlastne oznámené, že sa niečo také chystá, či len formou rozhlasu, ktorý nie je občas ani počuť?Ak by bola ozaj vôla zo zastupiteľstva urobiť rekonštrukciu, tak by stretnutie riešili inak.Celé to smrdí tým, že povinnosť splnená, ľudia odmietli.I keď rozhodnúť na základe 20tich ľudí, nakoľko ich tam žije niekoľkonásobne viac, je tiež divné.No čo už, neni to štadión, ten by sa opravoval len by to hučalo, i keď tam sa taktiež nikto nespýtal občanov, či súhlasia aby sa státisíce z ich daní vrazili do jednej veci.
Technik | 27-09-2013 21:51:14
Nebol som na tom stretnutí vedenia mesta s občanmi. Ale na videu som nepostrehol, že by pán Práznovský okrem výkladu jediného predloženého tech. riešenia tejto lokality povedal aj o jednej či dvoch možných variantoch, doložených aj nejakou analýzou, ktorou by zúžil priestor na rôzne, práve sa v hlave narodené nápady. Zväčša nedomyslené a teda zlé. Takto sa len vytvára priestor pre tých, čo chcú len oponovať, ale bez vlastného návrhu riešenia. A to nie je moc dobré, ale zato dosť typické pre našich úradníkov z radnice.
amam | 27-09-2013 21:32:08
to by som bol zvedavý kto sa skrýva pod názvom obyvatelia obyvatelia, divím sa iba tomu, že len obyvatelia Vonkajšieho radu do toho mudrujú, ved tade prechádza veľa občanov mesta na úrad práce atď, takže nie je to iba vecou pár krikľúnov z Vonkajšieho radu. A aktivista čo to spískal, škoda reči o jeho kvalitách.
Registrovaný Miloš Majko Miloš Majko | 27-09-2013 18:03:48
V prvom rade na stretnuti obcanov to zase nebolo az take bojove. Padli nejake nazory, no islo skutocne iba o zopar ludi.

Navrhol som viceprimatorovi odprezentovanie zameru cez SOL, nakolko je utopiou ocakavat, ze v pracovny den na urad v case stanovenom uradnikmi, pride niekedy dostatok ludi.

Viceprimator Veselicky - ODMIETOL.

Myslim si, ze samosprava a uradnici maju ist medzi ludi. Priamo na sidlisko, o ktorom je rec.

Som si isty, ze keby pred niektorym z vchodov bolo vyhlasene stretnutie napr. o 18.00 hodine, prislo by ludi vela. Prisli by terbars aj v teplakoch - zbehli by dole a povazovali by to za viac ako samozrejme.

Zial sme v stave, kedy si voleni funkcionari a niektori uradnici stale myslia, ze ludia budu skakat tak, ako oni piskaju.
A pri tom staci naozaj uvedomit si, ze voleni funkcionari a uradnici su tu pre nas ako nas servis a nie opacne.
My sa im skladame na vyplaty, na sluzobne auta, na technicke vybavenie kancelarii a aj na teplo v nich.

Obcania takmer pol roka makaju na to, aby zaplatili chod statu a samosprav.

Obcania si za svoje peniaze zasluzia servis, nie sikanu a diktat.
Peter | 27-09-2013 16:59:46
Teraz došlo presne k tomu, ako som písal predtým k návrhu cesty na ul.Dolnomajerskje/kOmenského. 100 ludi = 100 názorov. Ak budu chcieť byť transparentný a stretávať sa tak sa nikdy nedohodnu... lebo nikdy sa nedá vyhovieť všetkým...
Obcan | 27-09-2013 14:44:52
Ludia na urade si musia uvedomit ze su tu pre obcanov.
Co branilo v zvolani stretnutia a v diskusii si vypocut navrhy beznych obcanov ?
Opat raz bolo nieco robene poza chrbat ludi a potom ked to je hotove,tak to prezentuju akoze ludom.
Preco ich nezavolali ked sa robil projekt,ale az pred hotovu vec ?
A takych veci je viac.
Tak aka spolupraca ?
To vyznieva ako ber,alebo nechaj tak.
Mesto musi s ludmi komunikovat,ti ale ked vidia ze mesto na nich kasle,potom kaslu aj oni na nich a nikam to nevedie...
ach jaj | 27-09-2013 13:06:11
nech MsU vysvetlí, prečo nepozvali ľudí z D. Štúra z krajnej časti paneláku. tiež sa ich to týka :-( ale teda riešenie je skutočne hrozné. mohli by to prekonzultovať s odborníkmi a dať viac návrhov

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Optik MORVAY AKCIA
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
iLieky
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Direct real Norea - REALITY
Označenie inzercie
Optik MORVAY
Označenie inzercie
Papiernictvo Kizze
Označenie inzercie
Begam Trnava
Označenie inzercie
Usporne vykurovanie
Označenie inzercie
LED ARENA
Označenie inzercie
Autopožičovňa Sereď
Označenie inzercie
Bezpecne mesto
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Sereď, Slovensko
Jasno
15°
C
72%
Východ 10 km/h
07:02
18:10

Štv

B

23°/12°

Pia

B

22°/9°

Sob

B

22°/9°

Vyhľadávanie
Posledné komentáre
Komentársmutok 11-02-2020 12:40:12:
Tragická dopravná nehoda medzi obcou Šintava a Šoporňa - AKTUALIZOVANÉ
KomentárPolícia Začala trestné stíhanie za zločin v kauze predaja rybníkov v P.Bystrici 08-10-2019 17:02:12:
Sereďskí rybári lovia opäť vo svojom revíri
KomentárPravda je len jedna 03-10-2019 17:26:08:
7. zasadnutie Obecného zastupiteľstva v Dolnej Strede dňa 3.júla 2019
Komentáranabela 26-09-2019 14:01:27:
Adrian Macho sa oficiálne ujal vedenia obce Šoporňa
KomentárSVD1 14-09-2019 20:22:21:
" V hudbe vyjadrujem svoje pocity "
Komentárveru 01-09-2019 17:42:35:
Z času na čas si zafajčil marihuanu, ktorú si sám dopestoval v dome vo Váhovciach
Komentárs.i.n. 30-08-2019 22:01:20:
Pripomeňme si hrdinov Slovenského národného povstania zo Serede
Komentáranonym 30-08-2019 19:54:00:
"Doteraz som sa nedožil výsledku zo strany MsU, poslancov MsZ v Seredi" - píše občan Serede
KomentárMiloš Majko 30-08-2019 12:57:35:
Prípad Jankovská nie je o stanovisku polície či právoplatnom rozsudku. Je o etike a morálke.
KomentárBlablablaha 29-08-2019 13:39:44:
Vláda schválila návrh nového zákona o občianskych preukazoch
Komentárivan 29-08-2019 11:08:33:
Seniorku v Trnave podvodníci nedostali. Legenda "vnuk".
Komentáruž pred 10 rokmi 29-08-2019 05:22:58:
Trnavská župa začína s rekonštrukciu Krajinského mosta v Piešťanoch a úseku cesty Podbranč - Myjava
Komentárteraz je 28-08-2019 08:18:20:
Obžalovanému starostovi Machovi pred prokurátorkou a sudcom do reči veľmi nebolo. Čo sa dozvieme na pojednávaní zajtra?
Komentárto nevymyslíš 27-08-2019 20:32:27:
Ministerka vnútra vymenovala nového prezidenta HaZZ
KomentárBaba Vanga 27-08-2019 17:15:31:
" Takže, aké riešenie sa núka, aby sme neprešľapovali na tej našej povestnej križovatke, kde nám zabíjajú štát ?" - píše Pavol Varga
Komentárpotecha 25-08-2019 13:41:57:
MFK Zvolen - ŠKF iClinic Sereď 0 : 2 (0 : 1)

Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
TPX-NET
Označenie inzercie
Zdravotnicke pomocky Nitra
Označenie inzercie
Hrady a zamky
Označenie inzercie
Ericsoft
Označenie inzercie
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Bottom panel

© SeredOnLine.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na SeredOnLine.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Webdesign